Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Με το «στανιό», τον Μπενζεμά και τον Άγιο Ίκερ

Με τον Ιγκουαϊν τραυματία και τόσα ονόματα να ακούγονται από δω και από ‘κει, ο Μπενζεμά έδειξε πως δεν πήγαν τζάμπα 35 εκατομμύρια ευρώ. Σκόραρε και έδωσε την νίκη απέναντι στην αξιόμαχη Μαγιόρκα με το φτωχό 1-0 αλλά ζορίστηκε αρκετά και ευτυχώς που είχε και τον Κασίγιας που έσωσε την παρτίδα στις καθυστερήσεις του ματς.

Πως ήταν «ανεβασμένη» ψυχολογικά η Μαγιόρκα, το ξέραμε. Αλλά το ότι θα δυσκολέψει τους ακριβοπληρωμένους σουπερστάρ της Ρεάλ Μαδρίτης, δεν το περιμέναμε. Η καλοκουρδισμένη μηχανή του Μίκαελ Λάουντρουπ μπήκε χωρίς τρακ στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου και έκανε την ζωή του Μουρίνιο δύσκολη.

Χαμένες ευκαιρίες εκατέρωθεν, έπρεπε να φτάσει το ματς στο 61’ και να συνδυαστεί άψογα ο Μπενζεμά με τον Κριστιάνο για να χριστεί σκόρερ ο πρώτος και να διώξει την «ρετσινιά» του χασογκόλη που τον ακολουθεί.

Καλού κακού, οι φίλοι της Ρεάλ θα πρέπει να ανάψουν κι ένα κεράκι στον άγιο τους Ίκερ (Κασίγιας) αφού χάρη σ’ αυτόν η ομάδα έφυγε νικήτρια από το γήπεδο. Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, ο Γουεμπό έφτασε ένα κλικ πριν την ισοφάριση αλλά ο Κασίγιας είπε «όχι» και γλίτωσε πολλούς Μαδριλένους από έμφραγμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: