Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

«Δεν έχετε τα… καρύδια του Καράμπελα!»

Τα έσπασε ο Μανόλο Χιμένεθ στα αποδυτήρια της ΑΕΚ! «Θα πάρω μέτρα», προειδοποίησε τους παίκτες. «Κατσάδα» No2 σήμερα στα Σπάτα.
«Δεν έχετε τα… καρύδια του Καράμπελα!»
Έξαλλος ήταν ο Ισπανός τεχνικός στο ημίχρονο του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, όταν η ομάδα του ήταν πίσω στο σκορ με 0-2.

Ο Μανόλο Χιμένεθ μπήκε με... άγιες διαθέσεις στα αποδυτήρια και δε γλίτωσε κανείς από την οργή του.

Μάλλον, γλίτωσε μόνο ένας: ο Καράμπελας! Ο τεχνικός της ΑΕΚ θέλοντας, μάλιστα, να δείξει ότι είναι ο μοναδικός παίκτης που προσπαθεί παίζει ψυχωμένα είπε την εξής ατάκα: «Δεν έχετε τα… καρύδια του Καράμπελα!».

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι κατά τη διάρκεια του ματς ο Ισπανός επιβράβευε μετά το 80’ μόνο τις προσπάθειες του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή χειροκροτώντας τον.

Ο Χιμένεθ τα είπε έξω από τα δόντια στους παίκτες του και μετά το τέλος του αγώνα, όταν τους ανακοίνωσε ότι τους κόβει και το διήμερο ρεπό. Ο Ισπανός προανήγγειλε ότι θα πάρει μέτρα για να μην συμβεί ποτέ ξανά κάτι παρόμοιο.

«Πού ήταν η προσπάθεια; Είπαμε στο ημίχρονο να κάνουμε ότι μπορούμε για να ανατρέψουμε το σκορ. Είναι χειρότερη στιγμή της καριέρας μου. Να ξέρετε ότι σίγουρα θα αλλάξουν κάποια πράγματα. Θα πάρω μέτρα για να μην επαναληθεί αυτό», ήταν μερικά λόγια του Χιμένεθ στους παίκτες.

Πλέον αναμένεται «κατσάδα» Νο2 σήμερα στα Σπάτα, όπου ο Χιμένεθ θα περιμένει με… άγριες διαθέσεις τους παίκτες για να τους τα «ψάλλει» για την ντροπιαστική ήττα από την ομάδα του Σάκη Τσιώλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: