Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

«Δεν πωλείται η Γιουνάιτεντ»

Τέλος στη φημολογία που είχε αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες περί ενδιαφέροντος της «Qatar Holding» να αγοράσει από τους Γκλέιζερ το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μπήκε από τους «κόκκινους διαβόλους».

Τα δημοσιεύματα του Τύπου από το πρωί της Κυριακής είχαν κατακλυστεί από το συγκεκριμένο θέμα, αναφέροντας ότι ο συγκεκριμένος όμιλος, συμφερόντων της βασιλικής οικογένειας του Κατάρ, που πέρυσι αγόρασε τα «Harrods», σκοπεύει να δαπανήσει μέχρι και 1,5 δισεκατομμύρια λίρες προκειμένου να κλείσει τη συμφωνία με τους Γκλέιζερ, οι οποίοι ωστόσο φέρονταν να ζητάνε περίπου δύο δισεκατομμύρια.

«Δεν έχει γίνει καμία κανενός είδους προσέγγιση για την αγορά του συλλόγου, ωστόσο και να γινόταν δεν θα είχε ανταπόκριση, καθώς δεν υπάρχει καμία διάθεση για πώληση», ανέφερε ένας εκπρόσωπος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, βάζοντας τέλος στα σενάρια.

Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια Γκλέιζερ, απέκτησε το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2005 έναντι 790 εκατομμυρίων λιρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: