Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Αυτοί δε μπορούν ούτε με πέναλτι!

Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να κερδίσει ούτε με μαϊμουδένιο πέναλτι όπως ο Ολυμπιακός! Ο Κάκος χάρισε την ισοπαλία στον ανύπαρκτο Παναθηναϊκό (1-1 με τον Πανιώνιο) που χάνει τον τίτλο μένοντας επτά πόντους μακριά.
Αυτοί δε μπορούν ούτε με πέναλτι! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο Κάκος… ζήλεψε τον Κουκουλάκη και μετά από το ανύπαρκτο πέναλτι του Ολυμπιακού στην Τρίπολη, ο Παναθηναϊκός πήρε με τον ίδιο τρόπο τον βαθμό στη Νέα Σμύρνη.
Ο Ολυμπιακός είναι λοιπόν στο +7 χάρη και στον Μήτρογλου που έκανε το 1-0 στο 49`, μέχρι να φέρει το ματς στα ίσα ο Σισέ στο 55` χάρη στο πέναλτι που είδε ο Κάκος στο μαρκάρισμα του Κουμορτζί στον Λέτο.
Όπως και να `χει, ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καλός, αλλά δικαιούται να τα έχει με την τύχη με το δοκάρι του Σισέ στο 77` αλλά και με τον… Φερέιρα που έβγαλε τον Λάζαρο στο 80` για να παίξει ο Μαυρίας!
Ο Πανιώνιος δεν εντυπωσίασε αλλά ήταν καλοστημένος, ενώ μετά το δοκάρι του Σισέ είχε μια ευκαιρία με τον Κουμορτζί.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Τάκης Λεμονής): Μάχο, Γιόνσον, Λάτκα, Σιόβας, Όμο, Κοντοές, Ριέρα, Γουνδουλάκης, Κουμορτζί, Τσότσαλιτς, Μήτρογλου
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Τζόρβας, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Ζιλμπέρτο, Χριστοδουλόπουλος, Κατσουράνης, Γκοβού, Λέτο, Σισέ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κάκος (Κέρκυρα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: