Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

«Διπλό»... στην μετά Κούπερ εποχή!

Το πρώτο του παιχνίδι έπειτα από την… εποχή Κούπερ δίνει σήμερα στο Ηράκλειο της Κρήτης ο Αρης κόντρα στον Εργοτέλη (5:15, μ.μ). Στην ενδεκάδα ο Κατίδης.
Τη νίκη που θα επαναφέρει την ηρεμία στις τάξεις της ομάδας και θα τον διατηρήσει σε τροχιά πλέι οφ ψάχνει σήμερα στην Κρήτη ο Αρης. Με τον Γιάννη Μιχαλήτσο να επιστρέφει στο τιμόνι της αγαπημένης του ομάδας οι Θεσσαλονικείς θέλουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στο αξιόμαχο σύνολο της κρητικής ομάδας.
Η ήττα από τον Πανιώνιο αλλά και ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ… ανήκουν στο παρελθόν για τους «Κίτρινους» οι οποίοι θέλουν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα και να επαναφέρουν την ηρεμία στις τάξεις της ομάδας, μία αγωνιστική πριν από το μεγάλο ντέρμπι με τον συμπολίτη ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Με Κατίδη στην ενδεκάδα!
Στα της ενδεκάδας ο  Έλληνας τεχνικός θα παρατάξει την ομάδα του με «4-2-3-1»:
Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Σηφάκης ενώ η τετράδα της άμυνας θα απαρτίζεται  από τους Βαγγέλη, Λαζαρίδη, Γκιάρο και Μισέλ.
Στο κέντρο της μεσσαίας γραμμής θα είναι οι Φατί και Κατίδης ενώ η τριάδα πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Τσέζαρεκ θα είναι οι Νέτο, Τόχα και Χαβίτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: