Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Χώρισαν Καρεμπέ-Σκλεναρίκοβα!

Χώρισαν Καρεμπέ-Σκλεναρίκοβα!Ένα από τα πιο γνωστά και επώνυμα ζευγάρια δεν είναι πια μαζί. Ο πρώην ποδοσφαιριστής –μεταξύ άλλων και του Ολυμπιακού- Αντριάν Καρεμπέ και το εντυπωσιακό (τουλάχιστον) μοντέλο, Αντριάνα Σκλεναρίκοβα, χώρισαν και όπως αποκάλυψε η πανέμορφη Σλοβάκα, από το 2005 και μετά, οι σχέσεις τους ήταν απλά τυπικές.

Η είδηση-βόμβα στο χώρο της showbiz δόθηκε από την ίδια την Σκλεναρίκοβα σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Paris Match».

«Εδώ και αρκετούς μήνες δεν ζούμε μαζί. Από το 2005 βλεπόμαστε ελάχιστα. Ας πούμε ότι η εξέλιξη των πραγμάτων ήταν διαφορετική απ΄ ό,τι περιμέναμε. Δεν έχουμε πλέον τις ίδιες ανάγκες. Ο καθένας πρέπει να ακολουθήσει το δικό του δρόμο. Δεν θέλω να αμαυρώσω τις όμορφες αναμνήσεις», είπε η 39χρονη Αντριάνα, που πρόσθεσε πως θα κινηθεί νομικά εναντίον εκείνων που δημοσίευσαν φωτογραφίες της με άλλους άνδρες, χαρακτηρίζοντάς τους ως «συντρόφους» της.

Να θυμίσουμε απλά πως η 39χρονη -πλέον- Αντριάνα έχει ψιλοτέλειες αναλογίες (89-55-90) και τα… ατελείωτα πόδια της έχουν μήκος 1 μέτρο και 24 εκατοστά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: