Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Κράβαρικ: «Να πάρουμε το νταμπλ»

Ο Αντρέι Κράβαρικ μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Ζαλίζομαι» για την παρουσία του Ηρακλή στον τελικό του κυπέλλου, αλλά και την πορεία στο πρωτάθλημα.
Ο άσος του Γηραιού μεταξύ των άλλων τόνισε:
- «Αυτή τη στιγμή χαιρόμαστε πολύ που είμαστε πρώτοι και που βρισκόμαστε στον τελικό του κυπέλλου. Οι στόχοι είναι μπροστά μας και είναι στα χέρια μας. Έχουμε ακόμη 4 αγώνες πριν τη λήξη του πρωταθλήματος, θέλει μεγάλη προσοχή, έχουμε τον Παναθηναϊκό στην έδρα μας, πρέπει να περάσουμε και από τον ΠΑΟΚ για να μείνουμε πρώτοι στη βαθμολογία».
-«Όσο για τον τελικό είμαι σίγουρος ότι θα γίνει ένα σπουδαίο παιχνίδι. Εκεί τα πάντα είναι ανοιχτά. Θα ήταν σίγουρα καλό να υπήρχαν φίλαθλοι και των δύο ομάδων στον τελικό όπως παλιά».
«Τα πράγματα φέτος ήταν λίγο πιο δύσκολα, όταν χάσαμε αρκετούς βαθμούς στη μέση του πρωταθλήματος. Αλλά δεν ξέφυγε καμιά ομάδα από τις υπόλοιπες. Τα πάντα είναι ανοιχτά για όλες τις ομάδες και είμαι σίγουρος πως θα υπάρχουν εκπλήξεις μέχρι το φινάλε».
«Εμείς θέλουμε να πάρουμε το νταμπλ, θέλουμε να μην έχουμε τραυματισμούς και αν πάρουμε το κύπελλο, θα έχουμε καλύτερη ψυχολογία στο πρωτάθλημα».
«Ο τίτλος που μου λείπει είναι το ευρωπαϊκό κύπελλο. Ελπίζω να μας βοηθήσουν όλοι να πάμε σε έναν ευρωπαϊκό τελικό του χρόνου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: