Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Αναλαμβάνει Σάλκε ο Ρεχάγκελ(;)

Μετρημένες είναι όπως φαίνετε οι μέρες του Φέλιξ Μάγκατ στην τεχνική ηγεσία της Σάλκε... Ο γερμανικός Τύπος αναφέρει πως ο τεχνικός των «βασιλικών μπλε» θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν από τον σύλλογο του Γκελζενκίρχεν... Μάλιστα, σύμφωνα με την «Bild» ένα σενάριο που εξετάζει η διοίκηση της Σάλκε είναι η ανάθεση της τεχνικής ηγεσίας στον Ότο Ρεχάγκελ. Ο πρωην ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας, γεννημένος στο γειτονικό Έσεν, φέρεται να έχει δώσει το ΟΚ και να έχει συμφωνήσει για τρέξει την ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν. Η διοίκηση της Σάλκε, εκτιμά πως με τον 72χρονο τεχνικό στον πάγκο, μπορεί να σωθεί η χρονιά για την ομάδα του Γκέλζενκιρχεν.
Από εκεί και έπειτα, το όνομα που ακούγεται έντονα για νέος προπονητής της Σάλκε από το καλοκαίρι και μετά είναι ο Ντουτ της Φράιμπουργκ.
Ο Φέλιξ Μάγκατ, από την πλευρά του υποστήριξε πως δεν έχει καμία τέτοια ενημέρωση, ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν πως το καλοκαίρι θα βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία του Αμβούργου, με δεδομένη και επιβεβαιωμένη την αποχώρηση του Άρμιν Φε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: