Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Συμφώνησαν Άρης και Τσιώλης!

Δεν χρειάστηκαν πάνω από μισή ώρα Άρης και Σάκης Τσιώλης για να δώσουν τα χέρια! Ο Θεσσαλός προπονητής βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης στις 20:40 και αφού τα είπε σε θετικό κλίμα με τον πρόεδρο Θανάση Αθανασιάδη έδωσαν τα... χέρια.

Από τη μια κάμφθηκαν και οι τελευταίες αντιστάσεις που κρατούσαν τον Τσιώλη διστακτικό να πει το «ναι» από τώρα (υπήρχε ήδη συμφωνία για συνεργασία από το καλοκαίρι), με αποτέλεσμα να συμφωνήσουν ομάδα και προπονητής να πορευτούν μαζί για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος, αλλά και για την νέα αγωνιστική περίοδο, όταν και ο 52χρονος τεχνικός θα αναλάβει τη δημιουργία της νέας προσπάθειας.

Απέμειναν μόνο κάποιες τυπικές λεπτομέρειες, οι οποίες εφόσον ξεπεραστούν, εκτός απροόπτου αύριο Πέμπτη αναμένεται να μπουν και οι υπογραφές στα συμβόλαια συνεργασίας.

Για τον λόγο αυτό άλλαξε και η ώρα προπόνησης της ομάδας, με αποτέλεσμα να διεξαχθεί αντί για τις 10 το πρωί στο Νέο Ρύσιο, στο Κλεάνθης Βικελίδης στις 4 το απόγευμα.

Ποιος είναι ο Σάκης Τσιώλης

Ο Σάκης Τσιώλης γεννήθηκε στην Καρδίτσα στις 30 Ιουνίου του 1959. Ως ποδοσφαιριστής έκανε σημαντική καριέρα στη Λάρισα, με την οποία κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος (1985) και το πρωτάθλημα (1988).

Επίσης αγωνίστηκε σε Ιωνικό και Πανηλειακό. Έχει τέσσερις εμφανίσεις με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας.

Την προπονητική του καριέρα άρχισε από τον Αστέρα Αμαλιάδας κι ακολούθως δούλεψε σε Αναγέννηση Καρδίτσας, Ναυπακτιακό Αστέρα, Πανιώνιο (βοηθός του Γιάτσεκ Γκμοχ), Πανηλειακό, Πανελευσινιακό, Πατραϊκό, Καλαμάτα, Ιωνικό, Λεβαδειακό και Θρασύβουλο.

Το 2009 ανέλαβε τον Ολυμπιακό Βόλου, τον οποίο οδήγησε στη Σούπερ Λίγκα, αλλά αποχώρησε μετά από. ασυμφωνία με τον Αχιλλέα Μπέο. Είχε δεσμευτεί δημόσια ότι δεν θα αναλάβει ομάδα μέχρι το τέλος της φετινής περιόδου, αλλά όπως ομολόγησε και ο ίδιος «η πρόκληση του Άρη ήταν πολύ μεγάλη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: