Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

«Όχι» του Παπασταθόπουλου στη Ζενίτ

Αρνητικά απάντησε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος σε πρόταση της Ζενίτ Αγίας Πετρούπλης για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Οι Ρώσοι κινήθηκαν χθες επίσημα για την απόκτησή του από την Μίλαν. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόταση που κατέθεσαν ήταν αρχικά για δανεισμό του μέχρι το καλοκαίρι με προοπτική αγοράς έναντι ενός ποσού το οποίο όμως δεν έχει γίνει γνωστό. Σύμφωνα με πληροφορίες το ποσό θα άγγιζε τα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Η Μίλαν δεν είχε πρόβλημα να μπει σε διαδικασία συζητήσεων για την παραχώρηση του Έλληνα διεθνούς, αφού πρώτα ο παίκτης ήταν θετικός στο ενδεχόμενο αλλαγής ομάδας. Όταν όμως απευθύνθηκε σε αυτόν για να μάθει την επιθυμία του έλαβε την αρνητική απάντηση του Παπασταθόπουλου.

Ο Έλληνας διεθνής ήταν επιλογή του Λουτσιάνο Σπαλέτι για την αμυντική γραμμή της ομάδας της Αγίας Πετρούπολης. Εκεί θα αποτελούσε αμυντικό δίδυμο με τον Μπρούνο Άλβες. Όμως ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αρνήθηκε δίνοντας μεγαλύτερη βάση στο να σηκώσει το πρωτάθλημα, αλλά και στο Κύπελλο με τους «ροσονέρι», έστω κι αν έχει μικρό χρόνο συμμετοχής με την ιταλική ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: