Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Μασεράνο: «Πάντα με διαιτησία νικά η Μπαρτσελόνα»

Μασεράνο: «Πάντα με διαιτησία νικά η Μπαρτσελόνα» Με ειρωνική διάθεση αντιμετώπισε ο Χαβιέρ Μασεράνο όσους αποδίδουν σε διαιτητική εύνοια την πρόκριση της Μπαρτσελόνα επί της Άρσεναλ για τους «16» του Champions League.

«Πώς γίνεται η Μπαρτσελόνα να νικά με τη βοήθεια της διαιτησίας, όταν έχει 19 σουτ στο τέρμα και έχει τόσο πολλή κατοχή; Για κάποιους η Μπαρτσελόνα πάντα νικά λόγω της διαιτησίας, όχι λόγω της ποιότητάς της», δήλωσε ο Αργεντινός μεσοαμυντικός.

Παράλληλα απάντησε στον Αρσέν Βενγκέρ που χαρακτήρισε καθοριστική για την έκβαση του αγώνα την αποβολή του Ρόμπιν Φαν Πέρσι. «Ο καθένας έχει δικαίωμα της γνώμης του και σίγουρα μία ήττα είναι σκληρή, αλλά και ο ίδιος ο Αρσέν Βενγκέρ ξέρει πως θα ήταν άδικο να προκριθεί η ομάδα του έχει μόνο ένα σουτ στην εστία. Το δικαιότερο αποτέλεσμα θα ήταν το 5-1 ή 6-1», ανέφερε.

Όσο για τις περιορισμένες συμμετοχής του στην «Μπάρτσα», ο αρχηγός της εθνικής Αργεντινής είπε: «Θα ήμουν ανόητος αν διαμαρτυρόμουν και γκρίνιαζα για να παίζω περισσότερο. Στην ομάδα υπάρχουν παίκτες όπως ο Τσάβι, ο Μπουσκέτς και ο Ινιέστα. Θα ήθελα κι εγώ να κάνω κάποια πράγματα από αυτά που κάνουν εκείνοι, αλλά ξέρω ποια είναι τα όριά μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: