Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Δανιήλ Παπαδόπουλος: «Ο Ηρακλής είναι πλέον ομάδα»

Για την πορεία του Ηρακλή, τη νίκη στο Κλεάνθης Βικελίδης και τη συνέχεια του πρωταθλήματος μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» ο Δανιήλ Παπαδόπουλος.
«Τα πράγματα για την ομάδα είναι ευχάριστα. Πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε, σε μία πολύ δύσκολη έδρα και γλιτώσαμε πιο νωρίς από το άγχος που είχαμε όλοι», είπε αρχικά ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του «Γηραιού» για να συνεχίσει: «Φέτος ήταν μία χρυσή ευκαιρία να κάνουμε το κάτι παραπάνω, αλλά τα λάθη είναι αυτά που μας φέρανε εδώ. Έστω και στο τέλος όμως βλέπουμε ότι διορθώνονται κάποια πράγματα. Βλέπω μία άλλη ομάδα τις τελευταίες αγωνιστικές. Ο Ηρακλής δείχνει πλέον ομάδα».
Για τη συνέχεια, τόνισε: «Όπως φαίνεται έχει αποσυρθεί το άγχος και από τους παίκτες. Πρέπει να κοιτάξουνε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Δεν θέλω να μιλάω για Ευρώπη, γιατί θεωρώ ότι είναι πολύ δύσκολο. Θέλω η ομάδα να δείξει το καλό αγωνιστικός της πρόσωπο και να μπουν οι βάσεις για τη νέα σεζόν. Ο Ηρακληδέας έχει κουραστεί να ζει με το άγχος.
Η ομάδα έχει πολλές απουσίες, αλλά επειδή εγώ ξέρω ότι όταν έχει 25 παίκτες αξίζουν να είναι στο ρόστερ της. Πρέπει λοιπόν αυτοί που θα κληθούν να παίξουν να τα δώσουν όλα. Αν ο Ηρακλής παρουσιαστεί συγκεντρωμένος και έχει και τύχη μπορεί να κερδίσει τον Παναθηναϊκό. Έχει όλες τις δυνατότητες».
Κλείνοντας κλήθηκε να σχολιάσει την παρουσία του Γιώργου Παράσχου, υπογραμμίζοντας: «Είναι ένας πολύ καλός προπονητής, ο οποίος μπορεί να βοηθήσει, αρκεί φυσικά να στηριχτεί. Είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές με τους οποίους έχω δουλέψει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: