Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Με τη πλάτη στον τοίχο...

Μόνο τυπικού χαρακτήρα δεν είναι το σημερινό , παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Εργοτέλη. Πρόκειται για το εξ αναβολής  ματς της 23ης αγωνιστικής, που είχε αναβληθεί λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ. 


 Έτσι  όπως τα… κατάφεραν  οι γηπεδούχοι, με τέσσερις συνεχείς ήττες στα τελευταία παιχνίδια τους,  η σημερινή (17:15-Novasports -2) αναμέτρηση  είναι καθοριστική  για τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ. Για τους Κρητικούς το σημερινό παιχνίδι προστίθεται σε μία σειρά δύσκολων αγώνων αφού προηγήθηκαν  οι ήττες από ΑΕΚ και Ολυμπιακό σε Ηράκλειο και «Καραϊσκάκης» αντίστοιχα. 


Η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου, ουσιαστικά δεν απειλείται με υποβιβασμό  αφού βρίσκεται 9η  με 31 βαθμούς ωστόσο ο προπονητής της , σωστά, επιμένει ότι τίποτα δεν έχει κριθεί αφού πολλά μπορεί να αλλάξουν στις αγωνιστικές που υπολείπονται.  Μάλιστα  με θετικό αποτέλεσμα στη Τούμπα ο Εργοτέλης μπαίνει με αξιώσεις στο κυνήγι μιας θέσης που οδηγεί στα πλέι οφ, οπότε έχει κάθε λόγο να «χτυπήσει» το παιχνίδι  



Η σύντομη προϊστορία των αναμετρήσεων ΠΑΟΚ και Εργοτέλη είναι σαφώς υπέρ των γηπεδούχων με τον Εργοτέλη να έχει πετύχει μόλις μια νίκη το 2004 με 2-0 και έκτοτε να έχει μόνο ήττες σε Τούμπα και Ηράκλειο. Στο ματς του πρώτου  γύρου ο ΠΑΟΚ είχε επικρατήσει δύσκολα, 2-1, με σκόρερ τους Σαλπιγγίδη και Κοντρέρας, με το νικητήριο τέρμα να σημειώνεται στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων! 



Η αποστολή του ΠΑΟΚ:    Χαλκιάς, Κρέσιτς, Αθανασιάδης, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Σακελλαρίου, Σαλπιγγίδης, Τσουκαλάς, Φωτάκης, Αρίας, Ελ Ζαρ, Ετό, Κοντρέρας, Ίβιτς, Λίνο, Μουσλίμοβιτς, Σαβίνι, Σνάουτνσερ, Βιτόλο. Εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Γκαρσία, Τσιρίλο και ο τραυματίας Βιερίνια.



Η αποστολή του Εργοτέλη: Δασκαλάκης, Αθανασίου, Αλεξόπουλος, Σασιασβίλι, Γιαλούσης, Χρυσοφάκης, Τζούνιορ, Σαρρής, Ολίσε, Ορφανός, Βίσιο, Ρουμπάκης, Κυριακίδης, Χίμπλινγκερ, Χαντί, Ρομάνο, Βερπακόφσκις, Φραγκουλάκης, Καρέλης, Μπούντιμιρ και Λεάλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: