Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Υπέρ της Λίβερπουλ ο Χόντγκσον

Την άποψη ότι η Λίβερπουλ μπορεί να φτάσει στην κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ εξέφρασε ο πρώην προπονητής της Ρόι Χόντγκσον. Παράλληλα, ο νυν τεχνικός της Γουέστ Μπρομ δήλωσε την υποστήριξή του στον Κένι Νταλγκλίς, που τον διαδέχτηκε στην τεχνική ηγεσία των «κόκκινων».
 

Επί Χόντγκσον, η Λίβερπουλ ήταν αήττητη σε δέκα ευρωπαϊκούς αγώνες, αλλά οι δρόμοι του Αγγλου τεχνικού και της ομάδας χώρισαν κοινή συναινέσει τον περασμένο Ιανουάριο.  Τώρα, με ανεβασμένο ηθικό μετά τη νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι «κόκκινοι» θα αντιμετωπίσουν την Μπράγκα στο πλαίσιο του Γιουρόπα Λιγκ την Πέμπτη.
 
«Μπορώ να δω τη Λίβερπουλ να φτάνει μέχρι το τέλος στην Ευρώπη - και ειλικρινά ελπίζω να τα καταφέρει», δήλωσε ο Χόντγκσον στην «Daily Mirror». «Οι πιο έμπειροι παίκτες της έχουν επιστρέψει από τους τραυματισμούς και θα είναι έτοιμοι να την οδηγήσουν πιο ψηλά, στα προημιτελικά. Πιστεύω ότι η ομάδα πήγε καλά στο Γιουρόπα Λιγκ επί των ημερών μου. Αυτά τα δέκα παιχνίδια που δώσαμε ήταν πολύ δύσκολα, εναντίον ισχυρών αντιπάλων. Πρακτικά, μία ή δύο από τις ομάδες που αντιμετωπίζεις πριν είναι δυνατότερες από εκείνες που συναντάς στους «32», συμπλήρωσε ο Αγγλος τεχνικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: