Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Το… βιολί του ο Κόκε

Ο Σάκης Τσιώλης με δηλώσεις του απέκλεισε ουσιαστικά το ενδεχόμενο επιστροφής του Σέρχιο Κόκε, αλλά ο Ισπανός φορ τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα της MLS πως «είναι πραγματικά όνειρο να έχω την ευκαιρία να επιστρέψω».
Το… βιολί του ο Κόκε
Οσον αφορά στους λόγους της αποχώρησης του ξεκαθάρισε ότι είναι καθαρά οικογενειακοί.
“Δεν έχει τίποτα να κάνει με την ομάδα, με τον προπονητή, με τους συμπαίκτες μου, και με όλο το αγωνιστικό κομμάτι. Οι λόγοι που δεν μπορώ να προσαρμοστώ στο νέο περιβάλλον μου είναι καθαρά οικογενειακοί”, εξήγησε ο Ισπανός επιθετικός μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Αμερικανικής Λίγκας και συμπλήρωσε:
“Είμαι πολύ λίγο καιρό εδώ κάτι που δικαιολογεί την μικρή αγωνιστική μου παρουσία αφού δεν έχω προλάβει να προσαρμοστώ ακόμη. Όμως το πρόβλημα είναι σε προσωπικό επίπεδο και οφείλεται στην οικογένειά μου. Έχω μια κόρη και είμαι χωρισμένος με τη σύζυγο μου. Παίζοντας στην Ευρώπη την είχα πιο κοντά και μπορούσα να την δω πολύ πιο συχνά. Εδώ στις ΗΠΑ αυτό δεν μπορεί να γίνει στην ίδια συχνότητα και είναι αρκετά περίπλοκο να έρθει αφού είναι μόλις δυο ετών”.
Όπως ισχυρίζεται ο Κόκε η συμφωνία με τους ανθρώπους της Ντάιναμο είναι να μείνει ως τις 31 Ιουλίου στην ομάδα κι από τη στιγμή που κριθεί ικανός να βοηθήσει να επεκτείνει τη συνεργασία: "Πάντα υπάρχει η πιθανότητα επιστροφής στον Άρη αφού με τους φιλους της ομάδας μας συνδέουν κοινά αισθήματα με τον σύλλογο“, λέει ο Κόκε που αναπολεί το διάστημα που αγωνιζόταν με την κίτρινη φανέλα: “Αυτή η ομάδα μου έδωσε τα πάντα και είμαι από τους ανθρώπους που ξέρουν να πουν ευχαριστώ. Σε αυτή την ομάδα ένιωσα την αγάπη του κόσμου και δεν μπορώ να κρύψω ότι ήμουν τυχερός που έγινα ένα από τα είδωλά του. Είναι πραγματικά όνειρο να έχω την ευκαιρία να επιστρέψω αλλά δεν υπόσχομαι τίποτα γιατί μπορεί να μην συμβεί. Αλλά δεν βγάζω από το μυαλό μου αυτή την πιθανότητα ιδιαίτερα από τι στιγμή που αγαπιέμαι και είμαι ευπρόσδεκτος”.sportdog gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: