Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Πάλι εκτός ο Παπαδόπουλος

Ούτε σήμερα κατάφερε να προπονηθεί με την Εθνική Ελλάδας ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος έχει πάθει μόλυνση στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού του και ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή. Έμφαση στην επιθετική ανάπτυξη με σέντρες από τα πλάγια έδωσε ο Φερνάντο Σάντος. Αθανασιάδης: «Να καθιερωθώ».

Ο Έλληνας αμυντικός δεν θα συμμετάσχει ούτε στην αυριανή προπόνηση, αφού το ιατρικό τιμ της ομάδας κρίνει ότι είναι καλύτερο να προφυλαχθεί για να είναι έτοιμος στη συνέχεια.

Το πρόγραμμα που ακολούθησαν οι διεθνείς, το οποίο ξεκίνησε στις 10:30 στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης και είχε διάρκεια μιάμισης ώρας περίπου, ξεκίνησε με ζέσταμα και ασκήσεις με μπάλα. Στη συνέχεια έγινε μια άσκηση επιθετικής ανάπτυξη, κυρίως από τα πλάγια με σέντρες και από τις δύο πτέρυγες. Σε αυτή πήραν μέρος από τη μία πλευρά οι μέσοι και οι επιθετικοί που προορίζει για βασικούς ο Φερνάντο Σάντος το Σάββατο, έχοντας απέναντί τους τον Κοτσόλη, ο οποίος επίσης θα ξεκινήσει κόντρα στη Μάλτα.

Στην άσκηση πήραν μέρος οι Τζιόλης, Κατσουράνης, Καραγκούνης στα χαφ, Τοροσίδης και Σπυρόπουλος ως ακραία μπακ, ενώ αριστερά ήταν ο Φετφατζίδης, δεξιά ο Σαλπιγγίδης και κορυφή ο Μήτρογλου. Την ομάδα συμπλήρωναν σαν σέντερ μπακ οι Βρύζας και Μανιάτογλου (σ.σ. μεταφραστής του Σάντος).

Στην πορεία της άσκησης μπήκαν ως αντίπαλοι αμυντικοί οι Μόρας και Κυριάκος Παπαδόπουλος, που θα αποτελέσουν το βασικό κεντρικό δίδυμο κόντρα στη Μάλτα, ενώ σταδιακά προστέθηκαν οι Φύσσας και Βύντρα, στις θέσεις των ακραίων αμυντικών, οι Καφές και Φωτάκης σε αυτές των αμυντικών χαφ και τέλος οι Νίνης και Μήτρογλου, με τον χαφ του Παναθηναϊκού να παίζει λίγο πιο πίσω από τον τελευταίο.

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με οικογενειακό διπλό σε όλο το γήπεδο 11 εναντίον 11, κατά τη διάρκεια του οποίου ο Σάντος έδινε συνέχεια οδηγίες να προωθούνται τα μπακ και οι πλάγιοι επιθετικοί να συγκλίνουν και να δίνουν βοήθειες στον Μήτρογλου. Μόρας και Κυριάκος Παπαδόπουλος, όπως και ο Κοτσόλης έπαιξαν με τους αναπληρωματικούς, για να δέχονται μεγαλύτερη πίεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: