Τρίτη 31 Μαΐου 2011

ΠΑΕ Αρης-Από σήμερα κυκλοφορούν τα εισιτήρια διαρκείας!

Χωρίς αμφιβολία ο κόσμος του Άρη έχει βοηθήσει απίστευτα την ομάδα αυτά τα χρόνια. Τόσο ηθικά με την βροντερή του παρουσία στο «Κλεάνθης Βικελίδης», αλλά και μακριά από αυτό, όσο και οικονομικά.
Ο Αρειανός έχει βάλει ουκ ολίγες φορές το χέρι στη τσέπη, μιας και ουσιαστικά αυτός είναι «αιμοδότης» του συλλόγου. Κάτι ανάλογο, καλείται να κάνει και φέτος. Και πιο συγκεκριμένα από σήμερα, που θα βρίσκονται στην κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Η διοίκηση των «κιτρίνων» γνωρίζει ότι οι εποχές είναι πολύ δύσκολες, για αυτό προσπάθησε να ρίξει τις τιμές. Κατά γενική ομολογία έγιναν γενναίες μειώσεις, ικανές να προσελκύσουν το κόσμο να αγοράσει το καρτελάκι. Ειδικά μέχρι τις 30 του μήνα που ισχύει η προσφορά, ενώ σημαντικό γεγονός είναι οι έξι άτοκες δόσεις που μπορούν να μπουν για την αγορά διαρκείας σε οποιαδήποτε θύρα.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΠΕΡΣΙΝΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΦΕΤΙΝΕΣ ΤΙΜΕΣ

ΣΟΥΙΤΕΣ
4 ΑΤΟΜΩΝ 20.000 ΕΥΡΩ
6 ΑΤΟΜΩΝ 27.000 ΕΥΡΩ
8 ΑΤΟΜΩΝ 32.000 ΕΥΡΩ
Στην τιμή περιλαμβάνονται όλοι οι αγώνες πρωταθλήματος, κυπέλλου και τα φιλικά παιχνίδια. Στην τιμή περιλαμβάνεται catering (φαγητό, ποτά, καφές) με αποκλειστικό σέρβις.
ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
* Τα εισιτήρια διαρκείας θα πωλούνται από το ARIS Mobile, καθημερινά από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ και Σάββατο από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι. Η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας θα ξεκινήσει από σήμερα, Τρίτη 31 Μαΐου.
*Aπαραίτητη είναι η προσκόμιση ταυτότητας για την έκδοση του εισιτηρίου διαρκείας τόσο για αυτούς που θα ανανεώσουν όσο και για τους νέους κατόχους . Oι άνεργοι θα πρέπει να προσκομίσουν το ανάλογο πιστοποιητικό.
*Η αγορά εισιτηρίου διαρκείας ηλεκτρονικά μέσω του επίσημου site της Π.Α.Ε www.arisfc.gr θα είναι δυνατή για όσους το επιθυμούν μετά τις 20 Ιουνίου.
*Λόγω αντικατάστασης των παλαιών καρτών με κάρτες νέας τεχνολογίας (RFID-ώστε να εναρμονίζονται με τα τουρνικέ), οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας 2011-2012 θα μπορούν να παραλαμβάνουν τις κάρτες τους από τις 15/6 και έπειτα στο ARIS Mobile.

Δεν υπάρχουν σχόλια: