Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Αποστάσεις Άρη από Κόκε, για... λιποτάκτη μιλούν στις ΗΠΑ!!

Αποστάσεις κρατούν προς το παρόν στον Άρη σε ότι αφορά την υπόθεση Σέρχιο Κόκε. Ο Ισπανός, όπως είναι γνωστό ζήτησε... πρόωρο και ξαφνικό διαζύγιο από τη διοίκηση της Χιούστον Ντιναμό και ετοίμασε τις βαλίτσες του για να μπει στο αεροπλάνο από το Χιούστον για το Μαϊάμι με τελικό προορισμό την Ισπανία, προκειμένου να σκεφτεί το μέλλον του, μια και δεν μπορούσε άλλο στην Αμερική. Στο φιλικό του περιβάλλον, αλλά και μέσα από τα όσα έγραψε ο ίδιος στην προσωπική του ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης θα του άρεσε η ιδέα να επιστρέψει στο... σπίτι του, που δεν είναι άλλο από τον Άρη, έχοντας μείνει μόλις ένα μήνα στις ΗΠΑ.

Την ίδια ώρα, πάντως, στον Άρη κρατούν αποστάσεις από την υπόθεση, αφού πέρα από το γεγονός ότι δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο στα χέρια τους, τα σημερινά οικονομικά δεδομένα της ομάδας, ο τρόπος φυγής του Κόκε, αλλά και το υψηλό συμβόλαιο που είχε, δεν αφήνουν περιθώρια για μια εκ νέου προσέγγιση. Εκτός κι αν αλλάξουν άρδην κάποια κομβικά δεδομένα. Ο προπονητής των κίτρινων Σάκης Τσιώλης δεν έκρυψε ότι ακόμη και το ενδεχόμενο επιστροφής αποτελεί θέμα δύσκολο και περίπλοκο αυτήν τη στιγμή.

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, στις ΗΠΑ οι ρεπόρτερ της Χιούστον ρίχνουν ευθείες βολές στον Κόκε. Η "SB Nation Soccer" γράφει χαρακτηριστικά ότι: "Ο Κόκε κατάλαβε με σκληρό τρόπο, ότι το MLS δεν είναι πρωτάθλημα των... συνταξιούχων" ενώ σε άλλο σημείο οι χαρακτηρισμοί είναι σκληρότεροι: "Όσο για τον Κόκε, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι όταν θα υπογράψει στον Άρη ή σε άλλο παρόμοιο σύλλογο, τότε θα του αρέσει να παίζει και πάλι, εκεί όπου τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα γι 'αυτόν. Αυτό μας δίνει την τέλεια αίσθηση ότι ο Κόκε είναι λιποτάκτης και αυτό που έκανε το κάνουν οι λιποτάκτες".
Πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: