Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Σε κρίση ο αθλητικός Τύπος!!

Τα νούμερα των εφημερίδων είναι... ελάχιστα ανεβασμένα σε σχέση με προηγούμενες εποχές και οι μειώσεις σε προσωπικό και έξοδα γίνονται σε καθημερινή βάση.
Σε κρίση ο αθλητικός Τύπος
Είναι γεγονός ότι ο αθλητικός τύπος δεν περνά και τις καλύτερες ημέρες του. Από τη μία η μείωση των διαφημιστικών εσόδων και από την άλλη η πτώση στις πωλήσεις φύλλων, έχουν οδηγήσει τις ιδιοκτησίες των εφημερίδων να λάβουν δραστικά μέτρα με στόχο τη μείωση του κόστους.
Στη Sportday για παράδειγμα, παρά το γεγονός ότι έγινε πριν από μερικές ημέρες αύξηση μ.κ. με καταβολή μετρητών για τους μετόχους, οι εργαζόμενοι ενημερώθηκαν σήμερα ότι θα γίνουν περικοπές μισθών ή απολύσεις.
Στην “Εξέδρα” όπου απομένουν λεπτομέρειες (σ.σ. ουσιαστικές πάντως...) για τη μεταβίβαση από τον ΔΟΛ στον Μ. Ανδρουλιδάκη, η ανησυχία για το μέλλον είναι μεγάλη.
Οι εφημερίδες που βρίσκονται στην... ουρά των πωλήσεων δίνουν μάχη κάθε μέρα για να κρατηθούν στη... ζωή και όσοι γνωρίζουν λένε ότι μέχρι το τέλος του χρόνου, τουλάχιστον δύο αθλητικές εφημερίδες θα σταματήσουν να “κρεμιούνται” στα περίπτερα.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: