Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Tζώρτζογλου: «Ο φάκελος του ΟΦΗ είναι πλήρης»

Στα πολιτικά δικαστήρια αναμένεται να προσφύγει η ΠΑΕ ΟΦΗ, με αφορμή τη μη αδειοδότησή της από την ΕΠΟ. Αυτό τόνισε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου, με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό "NovaΣπορ FM", διευκρινίζοντας ότι η προσφυγή γίνεται με μοναδικό στόχο την επανεκδίκαση της υπόθεσης λόγω παραβίασης κανονισμών.

«Η ομάδα σήμερα κιόλας αναμένεται να προσφύγει σε πολιτικά δικαστήρια, όχι για να αποφασίσουν, αλλά για να επιβάλει στην ΕΠΟ να δικάσει ξανά την υπόθεση επειδή παραβιαστήκανε κάποιοι κανόνες. Να κάνει υπομονή ο κόσμος, αν και είναι δύσκολο, όταν ξέρει ότι αγωνιστικά έχει 24 βαθμούς παραπάνω από μια άλλη ομάδα που θα διεκδικήσει την άνοδο. Είναι λίγο οξύμωρο», είπε και συνέχισε:

«Σαν πρόεδρος του ΕΠΣ Ηρακλείου και σαν άνθρωπος της περιοχής, σκοπός μου είναι να υπηρετώ τα συμφέροντα των ομάδων μας. Ενεπλάκην και αν δεν είχα προσωπική εμπειρία από κάποια στοιχεία δεν θα τολμούσα να εμπλακώ σε κάτι που δεν ξέρω. Ο φάκελος απορρίφθηκε στο 2ο βαθμό και όχι σε πρώτο, όπου υπήρχαν ελλείψεις η αλήθεια είναι, τακτοποιήθηκαν τα πάντα. Υπήρξε καθυστέρηση η αλήθεια είναι, αλλά ο φάκελος ήταν πλήρης. 

Ο κανονισμός της αδειοδότησης που διάβασα επιτρέπει στην ΠΑΕ οποιαδήποτε στιγμή να φέρει οποιαδήποτε πρόσθετα στοιχεία και για το λόγο αυτό υπάρχει δεύτερος βαθμός. Μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου, για μένα δικαίως δεν αδειοδοτήθηκε η ομάδα στην αρχή, αλλά κακώς στη συνέχεια. Αποδείχθηκε μάλιστα εκ των υστέρων, το ότι η επιτροπή απέρριψε το αίτημα με ψήφους 2-1, και ότι ένας από τους δύο που ψήφισαν κατά έχει σχέση με την ομάδα της Αγίας Παρασκευής, παρά το γεγονός ότι ο κανονισμός δεν επιτρέπει οποιαδήποτε σχέση με ΠΑΕ ασχέτως κατηγορίας. Έπρεπε να συσταθεί νέα επιτροπή».

Σχετικά με τις αντιδράσεις των φιλάθλων του ΟΦΗ τόνισε ότι «το σωματείο είναι καθαρό και όταν βλέπει ο φίλαθλος ότι δεν εκτιμάται μια προσπάθεια αυτά γίνονται. Δεν δικαιολογώ όσα γίνονται, άλλωστε θα πρέπει να ξέρει ο κόσμος ότι δεν φταίει ο άλλος Ηρακλειώτης, ο συμπολίτης, αυτός που έρχεται με το αεροπλάνο». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: