Τρίτη 31 Μαΐου 2011

H Ρεάλ μαθαίνει …κινέζικα!! (video)

Περιοδεία στην Κίνα θα κάνει η Ρεάλ Μαδρίτης, στην προσπάθειά της να αυξήσει την δημοτικότητά της στους Κινέζους φιλάθλους και με αυτό τον τρόπο να αυξήσει τα έσοδά της από την διαφημιστικά δικαιώματα. Η «Βασίλισσα» θα φτάσει στην Κίνα την 1η Αυγούστου και τρεις μέρες μετά θα δώσει το πρώτο της φιλικό με αντίπαλο την Γκουανγκζού Εβεργκράντε, ενώ στην συνέχεια θα αντιμετωπίσει την Τιανζίν Τέντα.
Στο πλαίσιο της προώθησης αυτής της περιοδείας, η ομάδα της Ρεάλ δημιούργησε διαφημιστικό βίντεο στο όποιο εμφανίζονται οι Τσάμπι Αλόνσο, Κακά, Μουρίνιο και Κριστιάνο Ρονάλντο, με τους τρεις πρώτους να χαιρετούν στα κινέζικα, ενώ ο Πορτογάλος άσσος μιλώντας στα αγγλικά παροτρύνει τους Κινέζους φίλαθλους να μην λείψουν από αυτούς τους φιλικούς αγώνες. Ακόμα, κατά την διάρκεια του βίντεο εμφανίζονται στα κινέζικα προτάσεις όπως: «Είμαστε η Ρεάλ Μαδρίτης η καλύτερη ομάδα στον κόσμο με τους καλύτερους ποδοσφαιριστές».
Στην «μάχη» όμως για την καρδιά των Κινέζων φιλάθλων η Ρεάλ έχει αντίπαλο την Άρσεναλ, που και αυτή έχει δημιουργήσει παρόμοιο βίντεο με την συμμετοχή του Αρσέν Βενγκέρ και θα βρίσκεται στην Κίνα για μια σειρά φιλικών αγώνων, περίπου την ίδια περίοδο με την Ρεάλ Μαδρίτης.
Δείτε το βίντεο της Ρεάλ:

Δεν υπάρχουν σχόλια: