Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Βρύζας, Νάνι, στο... βάθος Φαλκς!

Ζήσης Βρύζας, Τζανλούκα Νάνικαι Σταν Φαλκς οι τρεις υποψήφιοι τεχνικοί διευθυντές που βρίσκονται στη short list του Παναθηναϊκού. Ο Βρύζας το φαβορί. Νέα επαφή της διοικούσας την Τετάρτη!
Για αρκετή ώρα στην αποψινή συνεδρίαση της διοικούσας επιτροπής συζητήθηκε το θέμα του τεχνικού διευθυντή. Ο Δημήτρης Γόντικας παρουσίασε μια λίστα με δέκα ονόματα, για τα οποία έγινε αρκετή συζήτηση. Στη συγκεκριμένη λίστα βρίσκονταν τα ονόματα των Μάρκου, Βέλιτς, Φύσσα, Ζήκου αλλά και άλλων επιλογών από το εξωτερικό.
Από τη συζήτηση που έγινε προέκυψε μια short list, σύμφωνα με την οποία τρία ονόματα «παίζουν» σοβαρά. Τζιανλούκα Νάνι, Ζήσης Βρύζας και Σταν Φαλκς! Ο καθένας έχει τα δικά του θετικά, τη δική του φιλοσοφία αλλά λίγες περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει ο Βρύζας που αυτή την στιγμή αποτελεί το δεξί χέρι του Σάντος στην Εθνική. Ακολουθεί ο Ιταλός και έπειτα ο Φαλκς.
Αύριο αναμένεται να υπάρξει νέα επαφή μεταξύ των μελών της διοικούσας, ώστε να καταλήξουν στον εκλεκτό και μέχρι το τέλος της εβδομάδας να παρθεί οριστική απόφαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: