Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Μπόλονι: "Πρώτα διακοπές μετά δουλειά"

Το όνομα του Λάζλο Μπόλονι κυριαρχεί τις τελευταίες μέρες όσον αφορά του υποψηφίους που θα μπορούσαν να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ.

Ο τελευταίος ολοκλήρωσε την Κυριακή (29/5) τις υποχρεώσεις του με την ομάδα της Λανς και το olaPAOK.gr επικοινώνησε μαζί του το βράδυ της Δευτέρας (30/5) προσπαθώντας να διερευνήσει τις προθέσεις του αναφορικά με το ενδιαφέρον που υπάρχει από πλευράς του "Δικεφάλου".
Ο έμπειρος κόουτς, ωστόσο, αποδείχθηκε... σφίγγα και δεν θέλησε να δώσει κάποια απάντηση αναφορικά με το αν πει το τελικό "ναι" στους "ασπρόμαυρους".

Αυτό που επεσήμανε είναι πως αυτό το οποίο σκέφτεται αυτή την περίοδο είναι η ξεκούραση του για λίγες μέρες και μετέπειτα θα πάρει την οποιαδήποτε απόφαση για το μέλλον του.

Ο Μπόλονι απάντησε ευγενικά στην επικοινωνία που είχε με το olaPAOK.gr, τονίζοντας πως το μυαλό του είναι στο πως θα γεμίσει τις μπαταρίες του.

"Το μόνο πράγμα που μπορώ να πω είναι πως θα πάω στην Βουδαπέστη και συγκεκριμένα στην μητέρα μου προκειμένου να ξεκουραστώ για 4-5 μέρες. Δεν θα ήθελα να συζητήσω αυτή την στιγμή για δουλειά.

Μετά το συγκεκριμένο διάστημα μπορούμε να κάνουμε μια νέα συζήτηση", είπε ο Ρουμάνος. Μάλιστα όταν προσπαθήσαμε να επιμείνουμε τονίζοντάς του  πως ο ΠΑΟΚ είναι μία ιδιαίτερα λαοφιλής ομάδα, ο κόσμος του αγωνιά για το νέο προπονητή και θέλει να μάθει, έστω, αν ο ίδιος βρίσκεται σε επαφή με την διοίκηση της ομάδας, συνέχισε να μην θέλει να απαντήσει για το θέμα του ΠΑΟΚ. "Δεν θα ήθελα να πω κάτι άλλο, θα ήθελα να το σεβαστείτε αυτό", είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: