Τρίτη 31 Μαΐου 2011

"Eμένα με νοιάζει μόνο ο Άρης"

Ο Νέρι Καστίγιο διέψευσε τα σενάρια που τον θέλουν να είναι σε επαφή με τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως «εμένα με νοιάζει μόνο ο Άρης».
"Eμένα με νοιάζει μόνο ο Άρης"
«Μου έχουν μεταφέρει τι γράφεται, είναι ψέματα για αυτό και δεν ασχολήθηκα. Εμένα με νοιάζει μόνο ο Άρης επειδή είναι μια ομάδα που μου κάνει καλό», είπε από την Ουκρανία που βρίσκεται ο Μεξικανός μεσοεπιθετικός.
Μιλώντας στον arisfm, ο Καστίγιο δήλωσε: «Αυτό που με ενδιαφέρει, είναι να ξέρει η διοίκηση πως όλα αυτά είναι ψέματα. Επικοινώνησα με τη διοίκηση και τους είπα πως δεν υπήρξε κανένα ενδιαφέρον από εμένα για τον ΠΑΟΚ», ανέφερε αρχικά ο Νέρι Καστίγιο, απαντώντας στα δημοσιεύματα που τον ενέπλεκαν με τον «Δικέφαλο» του Βορρά.
Στην συνέχεια, ο διεθνής μεσοεπιθετικός, αναφέρθηκε στη «μάχη» που κάνει για να πάρει την ελευθέρας του από την Σαχτάρ: «Έχω ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τη Σαχτάρ και θα πρέπει να κάνω πίσω σε κάποια πράγματα. Μπορεί η υπόθεση να πάρει τρεις μέρες ή ακόμα και πέντε.
Μακάρι να τελειώσει όλο αυτό γρήγορα, για να γυρίσω και να κάνω καλή προετοιμασία με τον Άρη, προκειμένου να φτάσουμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται. Από την ημέρα που έχω έρθει στην ομάδα, έχω ευχαριστήσει όλους αυτούς που μου έδωσαν την ευκαιρία να παίξω και πάλι ποδόσφαιρο. Καταλαβαίνω πότε κάποιος μου κάνει καλό. Ο Άρης αποτελεί προτεραιότητα για μένα. Καμία άλλη ομάδα. Θέλω να ξαναγυρίσω στον Άρη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: