Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Προορίζονται για... αντι-Χιμένεθ

Με ποιους προπονητές είχε επαφές ο Σταύρος Αδαμίδης σε περίπτωση που έφευγε ο Ισπανός από τον πάγκο της ΑΕΚ.
Προορίζονται για... αντι-Χιμένεθ
Πριν λίγο καιρό ο Μανόλο Χιμένεθ ήταν αμφίβολο αν θα συνεχίσει στην ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, ο Ισπανός τεχνικός μετά την «βαριά» ήττα από τον Ολυμπιακό δεν είχε αποφασίσει αν θα συνεχίσει στον πάγκο της Ενωσης και είχε κάνει κάποιες διερευνητικές επαφές με ομάδες της Ισπανίας. Η ΑΕΚ για να μην βρεθεί προ… εκπλήξεως, ήθελε να έχει έτοιμη την λύση. Για αυτό και ο Σταύρος Αδαμίδης έκανε κάποιες διερευνητικές επαφές με προπονητές που ήταν οι κατάλληλοι για το πλάνο που είχε εκπονήσει για την ΑΕΚ της σεζόν 2010/11.
Από την κατηγορία των ξένων προπονητών ο «εκλεκτός» ήταν ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ, με τον οποίο έγινε μία πρώτη επαφή και είχε μείνει σε καλό επίπεδο η κουβέντα τους. Από αυτή των Ελλήνων ήταν ο Σάκης Τσιώλης. Η παραμονή του στον Αρη δεν ήταν σίγουρη και ο Ελληνας προπονητής είχε πει ότι αν δεν συνεχίσει η ίδια διοίκηση στους Θεσσαλονικείς, θα έφευγε.
Τελικά δεν χρειάστηκε δεύτερη επαφή του Σταύρου Αδαμίδη με κανέναν εκ των δύο τεχνικών, αφού ο Χιμένεθ αποφάσισε να μείνει και να «χτίσει» την νέα ΑΕΚ και ο Ισπανός συνεχίζει με τις «ευλογίες» της διοίκησης της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ.
ΠΗΓΗ: aek365

Δεν υπάρχουν σχόλια: