Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Όταν ο Ρούνεϊ υποκλίθηκε στον Σκόουλς και τον Μέσι!!

Το εγκώμιο του Πωλ Σκόουλς, ο οποίος ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από την ενεργό δράση, «έπλεξε» ο Γουέιν Ρούνεϊ, ενώ παράλληλα αποθέωσε τον Λιονέλ Μέσι, παραδεχόμενος ότι στην πραγματικότητα είναι καλύτερος από τον εικονικό εαυτό του στο… Playstation!

Μιλώντας στον αγγλικό ραδιοφωνικό σταθμό «talkSPORT», ο 25χρονος επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδωσε στον Σκόουλς τον τίτλου του «καλύτερου συμπαίκτη και αντιπάλου», εκφράζοντας τη λύπη του για την απόφαση του 36χρονου μέσου να «λύσει» τα... κορδόνια του. 

 «Θα μας λείψει πολύ. Έμαθα τα νέα σήμερα το πρωί», δήλωσε ο Ρούνεϊ στο talkSPORT και πρόσθεσε: «Γνωρίζαμε ότι θα έπαιρνε μία απόφαση, όμως δεν ήξερα ότι θα γινόταν τόσο γρήγορα. Είμαστε όλοι στεναχωρημένοι που σταματάει το ποδόσφαιρο. Υπήρξε σπουδαίος τόσο για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όσο και για την Αγγλία».

Από την επόμενη αγωνιστική σεζόν, ο Σκόουλς θα αναλάβει θέση στο τεχνικό επιτελείο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως ο Ρούνεϊ παραδέχτηκε ότι δεν μπορεί να συνηθίσει ακόμη στην ιδέα ότι ο πρώην Άγγλος διεθνής θα βρίσκεται εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου.

«Είναι ο καλύτερος συμπαίκτης και αντίπαλος που έχω συναντήσει ποτέ. Είναι βραχύσωμος, όμως είναι τρομερά δύσκολο να του πάρεις τη μπάλα. Θα λείψει σε όλους τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ».

Ο επιθετικός των «κόκκινων διαβόλων» αναφέρθηκε και στην απώλεια του τροπαίου του Champions League από την Μπαρτσελόνα, αποδίδοντας τα εύσημα σε έναν ακόμη μεγάλο αντίπαλο, τον Λιονέλ Μέσι.

«Πονάει. Είδα το παιχνίδι ξανά, επειδή πάντα μπορείς να μάθεις παρακολουθώντας ποδόσφαιρο. Ήταν σκέτη απογοήτευση, όμως πρέπει να παραδεχτείς και να πεις ότι είναι η Μπαρτσελόνα είναι η καλύτερη ομάδα και ο Λιονέλ Μέσι ο καλύτερος παίκτης», τόνισε ο Ρούνεϊ.

«Στο… Playstation μπορώ να τον αναγκάσω να κάνει ό,τι θέλω, όμως είναι ακόμη καλύτερος στην πραγματική ζωή. Η ταχύτητα με την οποία κινεί τα πόδια του, ολόκληρο το κορμί του είναι εκπληκτικό. Ο Μέσι κερδίζει τα παιχνίδια, όμως οι Τσάβι και Ινιέστα σε καταστρέφουν!», κατέληξε ο στράικερ των «μπέμπηδων».

Κλείνοντας, ο Ρούνεϊ εξέφρασε την άποψη ότι ο Λιονέλ Μέσι δεν θα μπορούσε να μεγαλουργήσει στο πρωτάθλημα της Premier League χωρίς τους Τσάβι και Ινιέστα, ενώ υποστήριξε ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο ταιριάζει περισσότερο στο αγγλικό πρωτάθλημα, λόγω σωματοδομής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: