Τρίτη 31 Μαΐου 2011

«Νέο αίμα» στον Άρη

Μετά τον Γιαννιώτα, συνεχίζεται η... μετάγγιση «νέου αίματος» στον Άρη, καθώς την Τρίτη υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο με τους «κίτρινους», οι Μιχάλης Γιαννίτσης (φωτ.) και Σωκράτης Διούδης. Αμφότεροι ανήκαν στην ομάδα Νέων του Άρη, η οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα στην αντίστοιχη διοργάνωση τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και προωθήθηκαν μετά από σχετική εισήγηση του Σάκη Τσιώλη.

«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος που υπέγραψα το συμβόλαιό μου με τον ΑΡΗ. Ήταν κάτι που το ήθελα πάρα πολύ και πλέον αυτό που έχω μπροστά μου είναι μεγάλη όρεξη για δουλειά. Θέλω να ευχαριστήσω τόσο τους προπονητές μου στα τμήματα υποδομών του ΑΡΗ, όσο και τον κ. Γιώρη και φυσικά την διοίκηση και τον κ. Τσιώλη που μου δίνουν την ευκαιρία να αγωνιστώ σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο ΑΡΗΣ», τόνισε ο Μιχάλης Γιαννίτσης, ο οποίος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο.

Από την πλευρά του, Σωκράτης Διούδης, που έβαλε την υπογραφή του σε τριετές επαγγελματικό συμβόλαιο, επεσήμανε: «Είναι φυσιολογικό νομίζω να είμαι πολύ χαρούμενος που πλέον αποτελώ μέλος της πρώτης ομάδας του ΑΡΗ. Ευχαριστώ πολύ τον κ. Γιώρη και τους προπονητές μου στην Κ20 και την Κ17 που με βοήθησαν, ώστε να έρθει η στιγμή να εισηγηθεί ο κ. Τσιώλης να γίνω επαγγελματίας. Θα προσπαθήσω να δικαιώσω όσους ανθρώπους με επέλεξαν και για αυτό σκοπεύω να δουλέψω σκληρά δίνοντας τον καλύτερό μου εαυτό».The Player

Δεν υπάρχουν σχόλια: