Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

«Ψωνίζει» από Ιταλία!!

Τον Αχμέντ Μπαρούσο της Ρόμα και τον κολλητό του «πράσινου» Κουίνσι, Εμάνουελ Μπαντού της Ουντινέζε εξετάζει ο Μανόλο Χιμένεθ για αντί-Ντιόπ.
«Ψωνίζει» από Ιταλία
Οι μέρες περνούν και η αναμονή για την οριστική απάντηση του Πάπα Μπούμπα Ντιόπ στην ΑΕΚ διατηρείται. Ο Σενεγαλέζος έχει διορία έως το Σαββατοκύριακο, αλλά οι κυπελλούχοι αντιλαμβάνονται πως οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος τους. Ως πιθανότερη εκδοχή φαντάζει αυτήν τη στιγμή η αποχώρηση του Ντιόπ και η Ενωση είναι αναγκασμένη να προετοιμάσει το έδαφος για την αντικατάστασή του.
Και επειδή χρειάζεται να βρει παίκτη με ποιότητα, καλό όνομα και προσιτή τιμή, ρίχνει τα δίχτυα της στο Καμπιονάτο, ώστε να βρει τον παίκτη που θα συγκεντρώνει αυτά τα χαρακτηριστικά. Κατά πληροφορίες, η ΑΕΚ έχει στοχεύσει σε δύο Γκανέζους που αγωνίζονται στο ιταλικό πρωτάθλημα, τον Απιμάχ Αχμέντ Μπαρούσο της Ρόμα και τον Εμάνουελ Αγκιεμάνγκ Μπαντού της Ουντινέζε. Παίκτες που μπορεί να αποκτήσει με μικρό κόστος ως δανεικούς, δεδομένου πως χρήματα δεν υπάρχουν στο ταμείο της ΑΕΚ.
Ο Μπαρούσο είναι 27 ετών, έξι φορές διεθνής με την εθνική Γκάνας και ανήκει στο δυναμικό της Ρόμα. Ωστόσο με τους Ρωμαίους από το 2007 έχει μόνο τρεις συμμετοχές, καθώς παραχωρείται συνεχώς δανεικός σε διάφορες ομάδες εντός κι εκτός Ιταλίας. Εχει περάσει από Γαλατάσαραϊ, Σιένα, Μπρέσια, Τορίνο και πέρυσι έπαιξε στη Λιβόρνο (στη δεύτερη κατηγορία), έχοντας 23 συμμετοχές και ένα γκολ. Ο δανεισμός του ολοκληρώθηκε, αλλά θεωρείται απίθανο να παραμείνει στη Ρόμα, που επιχειρεί σαρωτική ανανέωση στο ρόστερ της.
Ο Μπαντού είναι 21 ετών και θεωρείται ως το ανερχόμενο αστέρι της Γκάνας. Ανήκει στην Ουντινέζε, με την οποία είχε πέρυσι οκτώ συμμετοχές (τις έξι ως αλλαγή), ενώ μετρά ήδη 21 ματς στην εθνική της χώρας του. Η ΑΕΚ έχει ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με την Ουντινέζε από τη μεταγραφή του Μπέλεκ και καιροφυλακτεί, ώστε να κινηθεί και για τον Μπαντού, αν αποφασιστεί τελικά να παραχωρηθεί δανεικός για μία σεζόν, προκειμένου να πάρει συμμετοχές και να γεμίσει εμπειρίες.
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: