Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

«Αιφνιδιαστήκαμε και εμείς»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Κώστας Ορφανός, μίλησε στον Sentra 103,3 για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Βερένγκα και την μεγάλη επιτυχία του: 

«Αιφνιδιαστήκαμε και εμείς χτες. Ακούγαμε τον προπονητή της Βαλερένγκα να λέει πως είναι καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ σε σχέση με δύο χρόνια πριν που τους αντιμετωπίσαμε. Κάτι τέτοιο δεν το διαπιστώσαμε εκτός και αν ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος. Είδαμε έναν ΠΑΟΚ σοβαρό που εκμεταλλεύτηκε τα ατού του, όπως η ταχύτητα του Βιερίνια στις αντεπιθέσεις και τα στημένα του Γκαρσία και νομίζω πήρε μια δίκαιη και καθαρή νίκη που του δίνει τις βάσεις για πρόκριση στον επόμενο γύρο».

Είπε επίσης για τι επιτυχίες που φέρνει ο αθλητισμός : «Ακόμα και το ποδοσφαιρικό κομμάτι του Ολυμπιακού Βόλου μας έκανε υπερήφανους χθες γιατί όταν βγαίνει μια ομάδα και κερδίζει, δεν έχει σημασία αν είναι το Λουξεμβούργο ή οποιαδήποτε ομάδα στο εξωτερικό, εύκολα 0-3 μια ομάδα που δεν είναι γνωστή. Ο ΠΑΟΚ είναι θα έλεγα πιο γνωστός στην Ευρώπη, νομίζω ότι όλα αυτά μας αφήνουν ευχάριστες γεύσεις και μας προϊδεάζουν ότι μπορούμε να περιμένουμε κάτι περισσότερο, να έχουμε δηλαδή την ελπίδα ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο θα μπορέσει να διορθωθεί και να μιλάμε μόνο και όχι για έξωγηπεδικά θέματα.


Για τον Λάζλο Μπόλονι: «Ήμουν επιφυλακτικός για τον κύριο Μπόλονι, όχι γιατί γνώριζα ή δεν γνώριζα την καριέρα του αλλά γιατί δεν ήξερα τι έμψυχο δυναμικό θα έχει στα χέρια του, γιατί όταν ήρθε ο άνθρωπος όλοι έλεγαν ότι ήρθε κάποιος που ενδιαφέρεται και προωθεί νέους . Τον ενδιαφέρει η ομάδα να παίζει καλά και να κερδίζει έχει , να έχει δηλαδή ένα πρόσωπο μέσα στο γήπεδο. Πιστεύω ότι θα φανεί στη συνέχεια αν έχει τη δυνατότητα και τη διάθεση να βγάλει και παιδιά τα οποία θα αφήσει παρακαταθήκη για το μέλλον του ΠΑΟΚ. Αυτό που θα ήθελα να τονίσω είναι πως έχει μια διάθεση να πιέσει τον αντίπαλο πιο ψηλά απ ότι οι προηγούμενοι προπονητές και αυτό εμένα μου δείχνει κάτι από τα παλιά. Έναν ΠΑΟΚ με θετικές βλέψεις ο οποίος ενδιαφέρεται ταυτόχρονα για το αποτέλεσμα. Διάβασα δηλώσεις του προπονητή της Βαλερένγκα σήμερα που έλεγε ότι ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που ξέραμε και έπαιζε αμυντικά χρησιμοποιώντας το όπλο των αντεπιθέσεων. Εμένα η χθεσινή εικόνα του ΠΑΟΚ σε πολύ μεγάλα διαστήματα, όχι σε όλο το παιχνίδι, ήταν λίγο διαφορετική. Είδα τον ΠΑΟΚ να πιέζει ψηλά ζητώντας να κάνει το λάθος η αντίπαλη ομάδα και το έκανε δύο τρεις φορές και μάλιστα είχε κάποιες φάσεις ο ΠΑΟΚ από αυτό και για μένα αυτό είναι το πιο ευχάριστο. Έτσι πήρε και το αποτέλεσμα.


Για τις διοικητικές εξελίξεις:« Αυτό που έχω εγώ σαν αίσθηση και σαν εμπειρία είναι ο τρόπος με τον οποίο αυτή τη στιγμή θα μπουν τα χρήματα. Επειδή έχει λήξει ο χρόνος της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου πιθανότατα υπάρχει ένα τεχνικό θέμα στο πως θα μπουν τα χρήματα πιο γρήγορα, αυτό είναι το πρόβλημα για την υπόθεση Φλωρίδη αυτή τη στιγμή. Τα υπόλοιπα πρέπει να έχουν ξεπεραστεί και ελπίζω να χει γίνει αυτό γιατί σε μια δύσκολη εποχή οικονομικής κρίσης και γενικά δυσμενών οικονομικών συγκυριών νομίζω το να έχει κάποιος τη διάθεση να βάλει χρήματα θα δουλέψει θετικά όχι μόνο για τον ΠΑΟΚ αλλά και για το χώρο».
 The Player

Δεν υπάρχουν σχόλια: