Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Με το στυλό στο χέρι ο Λάζος!!

Ολοένα και πιο κοντά στον Ολυμπιακό έρχεται μέρα με την μέρα ο Λάζαρος Παπαδόπουλος. Ο έμπειρος σέντερ έχει πει το ναι στην πρόταση που του έκαναν οι Πειραιώτες, ωστόσο αναμένει στο ακουστικό του, καθώς ο Ντούσαν Ίβκοβιτς και οι συνεργάτες του, ψάχνουν μέχρι τέλους μια καλύτερη λύση από αυτή του Έλληνα, κάτι που δύσκολα θα συμβεί, με αποτέλεσμα το αίσιο τέλος της υπόθεσης να φαντάζει τυπική διαδικασία.
Στην απόκτηση του Παπαδόπουλου, βοηθάει και το ενδεχόμενο της παραμονής του Ζόραν Έρτσεγκ στην ομάδα, καθώς δεν έχει καταφέρει να βρει ακόμη ομάδα που να καλύπτει το παχυλό του συμβόλαιο. Έτσι λοιπόν, Ίβκοβιτς και Αγγέλου, χρειάζονται έναν Έλληνα παίκτη, προκειμένου να αποκτήσουν κοινοτικό παίκτη για την περιφέρειά τους.
Αν ο Έρτσεγκ κατάφερνε να βρει ομάδα, τότε τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά, καθώς επιλογή του Ίβκοβιτς θα ήταν ο Ράσο Νεστέροβιτς, ο οποίος δεν έχει ακόμη υπογράψει συμβόλαιο. Αυτή την στιγμή όμως, αυτό το ενδεχόμενο δεν συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες, με τον Παπαδόπουλο να ετοιμάζεται να υπογράψει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.
πηγή: sportaction.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: