Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

«Είμαστε στον… αέρα»

Η αγάπη για την ομάδα και όχι ο επαγγελματισμός ήταν αυτός που ώθησε τους παίκτες της Δόξας Δράμας για να συμμετέχουν στα πλέι οφ της Football League, όπως παραδέχθηκε ο τερματοφύλακας της ομάδας, Λευτέρης Τοπαλίδης, μετά το ματς με τον Διαγόρα Ρόδου. Ο έμπειρος γκολκίπερ τόνισε πως δεν γνωρίζει τίποτα αναφορικά με το μέλλον του ίδιου και των συμπαικτών του, αφού υπάρχει μόνο ένα συμβόλαιο:
  «Δεν ξέρω αν αυτοί που βλέπουν τα ματς τα ευχαριστιούνται. Εμείς πάντως όχι. Αυτό το επάγγελμα το αγαπήσαμε πριν το ακολουθήσουμε και είναι ότι χειρότερο να μην ευχαριστιέσαι κάνοντας πράγματα που αγαπάς. Εύχομαι υγεία για την επόμενη μέρα και ο Γιώργος (σ.σ. Σιάκκας) να μην έχει τίποτα σοβαρό», τόνισε αρχικά ο γκολκίπερ της Δόξας και συνέχισε λέγοντας:

«Όταν μάθαμε ότι θα παίξουμε play off, σκεφτήκαμε όλοι την ομάδα και μόνο αυτή. Αν δεν ερχόμασταν θα υπήρχε κίνδυνος τιμωρίας και είναι κρίμα για τη Δόξα και τον κόσμο της Δράμας. Είναι ευκαιρία να καθαρίσουν το ποδόσφαιρο αυτοί που παίρνουν αποφάσεις. Κανείς από τους παίκτες δεν σκέφτεται επαγγελματικά. Αν σκεφτόμασταν έτσι, δεν θα ήμασταν εδώ. Όλοι είμαστε στον αέρα, αφού υπάρχει μόνο ένα συμβόλαιο, αυτό του Κάπελ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: