Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Νέες συλλήψεις για τα «στημένα» στην Τουρκία

Αποφασισμένες να βάλουν το «μαχαίρι στο κόκκαλο» είναι οι τουρκικές αρχές, οι οποίες προχώρησαν στη σύλληψη άλλων τεσσάρων ατόμων, ανάμεσά στα οποία βρίσκεται και παράγοντας της Φενερμπαχτσέ, για το σκάνδαλο «στημένων» αγώνων που έχει ξεσπάσει στη χώρα.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, ανάμεσα στους συληφθέντες βρίσκεται ο Μουράτ Οζαϊντινλί, μέλος του διοικητικού συμβουλίου των πρωταθλητών, καθώς κι άλλος ένας παράγοντας ομάδας.

Οι άλλοι δύο που οδηγήθηκαν στο τμήμα είναι ένας παίκτης της Μπουγιουκσεχίρ Μπελεντιγεσί και ένας παράγοντας της Γκεντσλερμπιρλιγκί.

Την πλήρη στήριξή του στις αρχές παρέχει και ο πρωθυπουργός της χώρας και οπαδός της «Φενέρ», Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος φέρεται να δήλωσε ότι βλέπει τις συγκεκριμένες ενέργειες ως «μία διαδικασία κάθαρσης».

Πάνω από 30 άτομα, ανάμεσα στα οποία και ο πρόεδρος της Φενερμπαχτσέ, Αζίζ Γιλντιρίμ, κατηγορούνται για εμπλοκή στο σκάνδαλο που περιλαμβάνει 19 «ύποπτους» αγώνες της περσινής σεζόν, με τους πρωταθλητές να κινδυνεύουν να χάσουν τον τίτλο τους και να υποβιβαστούν

Δεν υπάρχουν σχόλια: