Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Η αναζήτηση φορ, συνεχίζεται…

Είναι δεδομένο ότι τα τελευταία 24ωρα στη ΠΑΕ Άρης, όλα περιστρέφονται γύρω από τον φορ. Η διοίκηση των «κίτρινων» προσπαθεί με όλες τις δυνάμεις της να τελειώσει όσο το δυνατόν το συντομότερο το θέμα του επιθετικού, ώστε να τον έχει σύντομα στη διάθεση του ο Σάκης Τσιώλης. Μέχρι στιγμής όσες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών είδαν το φως της δημοσιότητας και απασχόλησαν σοβαρά τους Θεσσαλονικείς, είτε έχουν «ναυαγήσει», είτε έχουν απομακρυνθεί για διάφορους λόγους.
Μετά και την εξέλιξη που παρουσίασε αυτή του Ντάντε Λόπεζ και την διαφαινόμενη μετακίνηση του Μήτρογλου στον Ατρόμητο, οι άνθρωποι του Άρη αναπροσαρμόζουν τα πλάνα τους και πλέον κινούνται προς άλλη κατεύθυνση. Σε αυτό το σημείο να τονιστεί, ότι εφόσον ο 24χρονος επιθετικός του Ολυμπιακού δεν έχει κλείσει οριστικά σε κάποια άλλη ομάδα και όσο παραμένει στον…αέρα, συνεχίζει να ενδιαφέρει. Αν μάλιστα δεν αλλάξει κάτι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, τότε στις προθέσεις της διοίκησης των «κίτρινων» είναι να έχουν τετ-α-τετ με την πλευρά του Ολυμπιακού και τον Βαγγέλη Μαρινάκη στο περιθώριο του ΔΣ της λίγκα, το οποίο θα αποφασιστεί σήμερα το ποια μέρα θα πραγματοποιηθεί(σσ σίγουρα την επόμενη εβδομάδα).
Από εκεί και πέρα και σύμφωνα φήμες που κυκλοφόρησαν την χθεσινή ημέρα, στη λίστα φέρεται να βρίσκονται τρεις επιθετικοί αγνώστου προελεύσεως, οι οποίοι αγωνίζονται σε Γαλλία, Γερμανία και Λατινική Αμερική. Μονάχα αυτή η πληροφορία υπάρχει για το ποιόν τους, οπότε δεν υπάρχει λόγος να ειπωθεί κάτι παραπάνω. Πάντως δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο, ο πολυπόθητος επιθετικός να ντυθεί στα «κίτρινα» το τελευταίο 15νθημερο του Αυγούστου. Σίγουρα Σάκης Τσιώλης μπορεί να τον θέλει στη διάθεση του πολύ νωρίτερα, αλλά εκείνη την περίοδο παίκτες που δεν θα έχουν βρει ομάδα και σήμερα έχουν «κασε» 500.000, 600.000 και 700.000 ευρώ, στον κίνδυνο να μείνουν «άστεγοι» θα αναγκαστούν να ρίξουν κατακόρυφα τις απαιτήσεις τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: