Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

«Καλύτερος ο Λεβαδειακός» - «Τι ήσασταν;»

Διαφορετικές απόψεις για το αν ο ΟΦΗ θα ανέβει δίκαια ή όχι στην Σούπερ Λιγκ έχουν ο προπονητής των Κρητικών, Νίκος Αναστόπουλος και ο τεχνικός του Λεβαδειακού, Γιάννης Παπακωστάς, όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του μετά το 1-1 στη Νέα Σμύρνη.
«Καλύτερος ο Λεβαδειακός» -  «Τι ήσασταν;»
Ο Παπακώστας δήλωσε αρχικά: «Κάναμε μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση. Πιστεύω ότι κερδίσαμε κατά κράτος τον αντίπαλο σε όλους τους τομείς. Δυστυχώς το γκολ δεν ήρθε στην αρχή, αλλά αντιδράσαμε άμεσα στο γκολ του ΟΦΗ. Στο δεύτερο υπήρχε μια ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Δεν μπορώ να κατανοήσω πώς δεν έδωσε το πέναλτι. Και αν δεν είναι πέναλτι, είναι γκολ. Είναι κρίμα για τους ποδοσφαιριστές που ήρθαν να αγωνιστούν σε ένα τόσο καθοριστικό παιχνίδι και δεν υπάρχουν λόγια για να τους πεις. Θα τους δώσω συγχαρητήρια. Από την άλλη θα πρέπει να πω συγχαρητήρια στον ΟΦΗ και στον κύριο Αναστόπουλο για την άνοδό τους».
Για το αν βγαίνει στη Super League η καλύτερη ομάδα, ο Παπακώστας είπε: «Από την αρχή έχω πει ότι δεν ήταν σωστή. Είναι κρίμα και αυτή την περίοδο, οι συνάδερφοί τους έχουν ξεκινήσει προετοιμασία. Ο Λεβαδειακός έκανε μια πάρα πολύ καλή προσπάθεια. Σε όλα τα παιχνίδια ήταν καλύτερη ομάδα. Την αδικεί γιατί δεν μπορέσαμε να βάλουμε ένα γκολ. Έλειπε και ο Μπάρκογλου… Αλλά όλοι οι παίκτες τα έδωσαν όλα, αλλά παραμένει το γιατί».
Για την αθώωσή του από την πειθαρχική επιτροπή της Super League και αν επιθυμία του είναι να παραμείνουν στην κατηγορία η Λάρισα και ο Πανσερραϊκός, απάντησε: «Στο πρώτο σκέλος υπάρχουν αρμόδια όργανα. Αυτό που έχω να πω στο δεύτερο σκέλος, παρακολουθούμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον όλες τις αποφάσεις που είναι ανατρεπτικές. Από την στιγμή που δεν είναι δικιά μας δουλειά απλά περιμένουμε».
«Τέσσερα ματς, καμία νίκη»

Από την πλευρά του στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον Λεβαδειακό, ο «Αναστό» δήλωσε: «Είμαστε πάρα πολύ κοντά, ένα βήμα πριν τον στόχο. Έχει σημασία να είμαστε ψύχραιμοι και να κάνουμε υπομονή. Να κερδίσουμε το επόμενο και να πάμε στη Super League και μαθηματικά. Από τη ίδια θέση, όταν είχε τελειώσει το πρώτο ματς, είχα πει πως στα παιδιά συμπεριφέρονται σαν ζώα. Όταν παίζει τέσσερις φορές με μια ομάδα, έχεις κερδίσει δύο και έχεις δύο ισοπαλίες, πώς βγαίνει ότι ο Λεβαδειακός είναι καλύτερη ομάδα; Δεν χρειάζονται πανηγυρισμοί. Να ευχαριστήσω τα παιδιά γιατί έφτασαν να παίζουν με 8 παίκτες. Τρεις ήταν τραυματίες και στον πάγκο δεν υπήρχαν λύσεις, γιατί είχαμε τραυματισμούς. Το σημερινό βήμα, με τόσα προβλήματα παίρνει μεγαλύτερη αξία. Να πω ένα ευχαριστώ στον κόσμο, αλλά πρέπει να παραμείνουν προσγειωμένοι. Επειδή είμαι 35 χρόνια στο ποδόσφαιρο έχουν δει πολλά τα μάτια μου».
Για τη φάση με τον Ζουρούδη στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αναστόπουλος συμπλήρωσε: «Η φάση έγινε πολύ μακριά και δεν μπορώ να πω».

Δεν υπάρχουν σχόλια: