Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Επιστολή της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ προς τους Ποδοσφαιρικούς Εισαγγελείς

Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ απέστειλε, σήμερα, επιστολή προς τον Ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα, κ. Ανδρέα Φάκο και τον Αναπληρωτή Ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα, κ. Μανώλη Αντωνακάκη, με το ακόλουθο περιεχόμενο:
«Αξιότιμοι κύριοι, Με έκδηλη, όσο και εύλογη αγωνία, τόσο εμείς, όσο και το φίλαθλο πανελλήνιο, παρακολουθούμε την προσπάθεια, που καταβάλλεται από τις αρμόδιες Αρχές και εσάς προσωπικώς, προκειμένου να επέλθει η κάθαρση στο μέγιστο σκάνδαλο των «στημένων αγώνων», το οποίο μαστίζει το Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Ωστόσο, έχοντας περάσει ένα πολύ σημαντικό χρονικό διάστημα, από τότε, που άρχισε η από πλευράς σας διερεύνηση του θέματος, οι μόνες πειθαρχικές διώξεις, οι οποίες ασκήθηκαν, αφορούσαν στις ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και ΠΑΕ Νέα Καβάλα, την ώρα, κατά την οποία, στο τεράστιο σκάνδαλο εμπλέκονται κι άλλες ΠΑΕ, με βάση τα δεδομένα της δικογραφίας.
Η συγκεκριμένη επιλογή σας δημιουργεί καθεστώς ανισοτήτων και έλλειψης ισονομίας, μη αποδίδοντας δικαιοσύνη σε απόλυτο επίπεδο.
Με αυτά τα δεδομένα, σας καλούμε να προχωρήσετε στις – απολύτως επιβεβλημένες – περαιτέρω πειθαρχικές διώξεις εμπλεκομένων, ώστε να αποκατασταθεί η τάξη και το δίκαιο, ως οφείλετε να πράξετε, εκ του καθήκοντος και της αποστολής σας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: