Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Μεθυσμένη πολιτεία!!

Μεθυσμένη πολιτεία θυμίζει ο ΠΑΟΚ, μία ημέρα μετά από την μεγάλη νίκη με 2-0 στη Νορβηγία επί της Βαλερέγκα. Ο «δικέφαλος» έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα, με την σφραγίδα του Λάζλο Μπόλονι να φαίνεται πως έχει ήδη μπει στον σύλλογο, την στιγμή που η μετεγγραφή του Λαζάρ έχει ξεκινήσει να τον δικαιώνει.
Πέρα από τους Μπόλονι και Λαζάρ όμως, εντυπωσιακή εμφάνιση για μία ακόμη φορά, πραγματοποίησε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο Πορτογάλος άσος, έδειξε για μία ακόμη φορά την κλάση του, πετυχαίνοντας και ένα τέρμα, κάνοντας τον ΠΑΟΚ να αισθάνεται δικαιωμένος για το ότι δεν τον πούλησε για ένα κομμάτι ψωμί σε συλλόγους του εξωτερικού, καθώς αν η ομάδα πάρει την πρόκριση για τους ομίλους του Europa League, τα χρήματα αυτά θα έρθουν ούτως ή άλλως, ενώ ο ίδιος θα δει την αξία του να μεγαλώνει ακόμη περισσότερο.
Ο Πορτογάλος, μετά το τέλος του αγώνα, τόνισε: «Πριν από δύο χρόνια κάναμε το ίδιο στο Όσλο επί της Βαλερένγκα, αλλά το δεύτερο ματς στην Τούμπα δεν ήταν το ίδιο επιτυχημένο. Τώρα οι ομάδες είναι διαφορετικές, με άλλους παίκτες και νομίζω ότι εμείς με την ποιότητά μας και την υποστήριξη των φιλάθλων μας θα πάμε καλύτερα σε σχέση με την προηγούμενη φορά».
Πέρα και από τον Βιεϊρίνια, εξαιρετικός για μια ακόμη φορά ήταν ο Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος έδειξε πως για μία ακόμη χρονιά θα αποτελέσει το βαρόμετρο για τον «δικέφαλο». Ο Λάζλο Μπόλονι πάντως δεν δείχνει να… μένει σε αυτή την εμφάνιση, καθώς γνωρίζει πως οι παίκτες του θα πρέπει να δουλέψουν αρκετά στη συνέχεια, προκειμένου να είναι έτοιμοι για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Το μόνο που… πίκρανε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, ήταν το ότι για μία ακόμη φορά, μετά το φιλικό με τον Πιερικό, μερίδα του κόσμο αποδοκίμασε τον Θοδωρή Ζαγοράκη. Αποτέλεσμα αυτού, ο πρόεδρος του συλλόγου να αποχωρήσει απογοητευμένος από το γήπεδο, χωρίς πάντως να υπάρξει περαιτέρω εξέλιξη.
πηγή: sportaction.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: