Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Επιστολή «καμπανάκι» της UEFA!

Την υπόθεση στα χέρια της παίρνει η UEFA για το μέλλον του Ολυμπιακού Βόλου στο Europa League.
Επιστολή «καμπανάκι» της UEFA!
Διαβάστε τι αποκάλυψε στο gazzetta.gr το Γραφείο Τύπου της UEFA, ποια επιστολή έστειλε εσπευσμένα η ευρωπαϊκή ομοσπονδία στην ελληνική πλευρά και τι ζητά από αυτήν.
Έπειτα από την απόφαση υποβιβασμού του Ολυμπιακού Βόλου στην δεύτερη κατηγορία μετά την εμπλοκή της ομάδας στο σκάνδαλο των «στημένων» αγώνων έχει τεθεί σε σοβαρό κίνδυνο η συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων των «ερυθρολεύκων» στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Τα ερωτήματα που δημιουργούνται, από τη στιγμή που δεν προβλέπει κάτι ξεκάθαρο στο καταστατικό της η ευρωπαϊκή ομοσπονδία για ανάλογες περιπτώσεις, είναι ουκ ολίγα. Μπορεί να συνεχίσει να αγωνίζεται στο Europa League ο Ολυμπιακός Βόλου παρά τον υποβιβασμό του; Αν τιμωρηθεί και από την UEFA θα αντικατασταθεί από άλλη ελληνική ομάδα; Πότε θα ληφθεί η απόφαση;
Ζητά αναλυτικά στοιχεία η ευρωπαϊκή ομοσπονδία
Το gazzetta.gr επικοινώνησε με το Γραφείο Τύπου της UEFA σε μία προσπάθεια να δοθεί μία απάντηση που να αποσαφηνίζει τα πράγματα. Μάλιστα, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία αποκάλυψε ότι απέστειλε αμέσως μετά την ανακοίνωση της απόφασης επιστολή στην ΕΠΟ ζητώντας ακριβή στοιχεία γύρω από την υπόθεση ώστε να προχωρήσει κι αυτή με τη σειρά της στις αποφάσεις της.
«Η UEFA είναι ενήμερη για την απόφαση που λήφθηκε σήμερα (σ.σ. χτες) από το πρώτο όργανο της ελληνικής ομοσπονδίας σχετικά με την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου και τον πρόεδρό της. Για αυτό ζητά άμεσα την αποστολή όλων εκείνων των στοιχείων της υπόθεσης ώστε να προβεί κι εκείνη στις δικές της αποφάσεις» ανέφερε μέρος της επιστολής της UEFA την οποία πάντως δεν δημοσιοποίησε η ΕΠΟ ενώ και η UEFA προτίμησε να μην γνωστοποιήσει πλήρως.

Δεν υπάρχουν σχόλια: