Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

"Ουαί υμίν, γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί"

Ανακοίνωση αναφορικά με τις αποφάσεις της Π.Ε. της Σούπερ Λίγκας εξέδωσε η Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας, σχολιάζοντας ότι "Η υποκρισία, είναι η δύναμη των ανάνδρων".
"Ουαί υμίν, γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί"
Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση που εξέδωσαν:
"Η υποκρισία, είναι η δύναμη των ανάνδρων"
Περιμέναμε με αγωνία την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής. Το άγχος μας δεν ήταν για την τύχη της δικής μας ομάδας –εμείς ήμασταν υποψιασμένοι και αποφασισμένοι να πληρώσουμε το μάρμαρο - αλλά για την τύχη του Ελληνικού ποδοσφαίρου, γιατί στην τελική γι΄ αυτό πρόκειται! Περιμέναμε την κάθαρση περιμέναμε να ξεκινήσει από τα ψηλά –όσο ψηλά κι αν ήταν- και να συμπαρασύρει όλη την βρωμιά από την βαριά δυσωδία έως τους μικρούς ξεραμένους λεκέδες. Τι αφελείς που ήμασταν…
Το σκεπτικό σας: Οι καταγγελίες της UEFA για τα στημένα παιχνίδια!
Η επιχειρηματολογία σας: Οι συνομιλίες από τις τηλεφωνικές υποκλοπές.
Το υλικό σας: Πάνω από 100 ονόματα, περισσότερες από τριάντα ομάδες, περισσότεροι από 40 αγώνες, από ύποπτοι έως άκρως διεφθαρμένοι!
Η απόφασή σας: εκτός από σκανδαλώδης ως σύλληψη, εκτός από μεροληπτική ως προς την στοχοποίηση, εκτός από αστήρικτη νομικά, εκτός από ντροπιαστική για την έννομη αλλά και ηθική τάξη, είναι και κάτι παραπάνω, κάτι βαθύτερο. Είναι η ταφόπλακα στις ελπίδες του κάθε υγιούς φιλάθλου να ξαναδεί καθαρό ποδόσφαιρο.

Σας ευχαριστούμε, ω πάνσοφοι σωτήρες του ποδοσφαίρου, που ελέω Nova (οι συνδρομητές πρέπει να διατηρηθούν πάση θυσία) και απελευθερωμένου στοιχήματος, αλληθωρίσατε από τα μεγάλα ψάρια –που γεμίζουν τα ταμεία και τις τσέπες σας,- και ανακαλύψατε μόνο τα ύποπτα πονταρίσματα σε αγώνες της Καβάλας και του Βόλου.
Σας ευχαριστούμε, ω "γεράκια" της ηθικής, που βλέπετε σαν το γεράκι: καθαρά σ’ ένα μικρό σημείο στο κέντρο και θολά γύρω από αυτό. Μπορεί η δική σας τηλε-οπτική να τελειώνει στον Ψωμιάδη και τον Μπέο αλλά όλος ο κόσμος βλέπει και τους άλλους που προστατεύετε! Και δεν σας συγχωρεί! Η βιασύνη και η προχειρότητα των κατηγοριών, προδίδει το άγχος σας για συγκάλυψη.
Εμείς δεν θα κλείσουμε δρόμους και λιμάνια για να μην πέσει η ομάδα μας... Αλλά αν χρειαστεί θα το κάνουμε για να τιμωρηθούν επιτέλους όλοι όσοι βρωμίζουν το χορτάρι του γηπέδου κι αλλάζουν χρώμα στις άσπρες γραμμές της σέντρας. Γιατί, απ' όσο μάθαμε απ' τους πατεράδες μας, οι άσπρες γραμμές χωρίζουν το γήπεδο σε ίσα κομμάτια, στη μέση! Δεν γίνεται να δεχτούμε ποδόσφαιρο με άλλους όρους.
Το φρικτό προσωπείο του καθωσπρεπισμού είναι ήδη σφικτά δεμένο και κρύβει τις πραγματικές σας προθέσεις που είναι μην αφεθεί το ποδόσφαιρο να επιζήσει χωρίς να το εξουσιάζετε απόλυτα! Χωρίς να γεμίζουν τις τσέπες τους οι εντολοδόχοι σας…
Τελικά δεν είναι ότι μας κλέβετε μόνο την Κυριακή μας, να την σκοτώσετε θέλετε! Και το ερώτημα δεν είναι ποιος θα σας το επιτρέψει… αλλά ποιος θα σας σταματήσει…

Δεν υπάρχουν σχόλια: