Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Σαλάτα χωρίς μπριζόλα…!!

Έτσι είδε ο Μίλτος ο νταλικέρης το χθεσινό φιλικό του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο και την εικόνα των “πρασίνων” χωρίς τον Τζιμπρίλ Σισέ.
Σαλάτα χωρίς μπριζόλα…
Χρωστάω χάρη στον Γιώργο Δώνη. Μου άνοιξε τα μάτια. Και δεν αναφέρομαι στη δήλωση περί οίκων ανοχής που έκανε μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Άλλη δήλωσε με έβγαλε από -θερινή- χειμερία νάρκη μου...
«Ήταν ένα κλασικό παιχνίδι προετοιμασίας», δήλωσε μετά το φιλικό 0-0 ανάμεσα στον Ατρόμητο και ό,τι απέμεινε από τον Παναθηναϊκό. «Κλασικό παιχνίδι προετοιμασίας». Σαν αυτά, δηλαδή, που βλέπουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα σε ΟΛΗ τη σεζόν! Προετοιμασία κάνουν οι ελληνικές ομάδες στο πρωτάθλημα, γι΄ αυτό δεν βλέπουμε μπάλα. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι μετά, όταν ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους, δεν έχουν χρόνο για να δείξουν τα αποτελέσματα αυτής της δουλειάς που έγινε...
Αλλά γι΄ αυτό, δεν φταίνε οι ομάδες. Ο ...Δημιουργός φταίει, που πήγε κι έφτιαξε το χρόνο με 365 μέρες, βαριά 366 στα δίσεκτα. Λες και θα του κόστιζε περισσότερο αν έβαζε κάμποσες μέρες παραπάνω, να προκάνουν η Σούπερ Λίμπα και η Έπο να προγραμματίσουν τις πραγματικές διοργανώσεις. Λες και θα τον έπιανε ο Μπιγκ Μπένι και θα του ζήταγε Φιπιά εικοστρία τα εκατό.
Κάν΄τονε, καημένε, το χρόνο 600 μέρες να προλάβει ο Λουκάς να ξεδιπλώσει το ταλέντο του, που το έχει διπλωμένο σαν κατωσέντονο στον πάτο του μπαούλου. Κάν΄τονε 700 μέρες να αναρρώσει πλήρως ο Γιούρκας, που από τότε που γύρισε στον Παναθηναϊκό μόνο έγκυος δεν έχει μείνει. Κάν΄τονε 800 να προλάβει να ξεσουρώσει ο Σίβας Κλαίει-τον, που τον πέρασαν κάστινγκ για το "Χανγκόβερ Τρίω". Έστω, να πάρει μερικές ακόμα "τελευταίες ευκαιρίες", από αυτές που του δίνει κάθε τρεις και λίγο ο Παναθηναϊκός. Αυτός, τελικά, πρέπει να έχει βρει το στοκατζίδικο που πουλάει τελευταίες ευκαιρίες και τις αγοράζει τζάμπα.
Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: