Ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του Εργοτέλη και ακολούθως ανακοινώθηκε η αποστολή που θα μεταβεί το Σάββατο στην Ολλανδία.
Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του Εργοτέλη έλαβε τέλος με μία πρωινή προπόνηση, η οποία αφιερώθηκε σε ασκήσεις δύναμης με βάρη στο γυμναστήριο. Η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει το Σάββατο (στις 6:45) το πρωί από το Ηράκλειο με προορισμό την Αθήνα. Στις  9 το πρωί αναχωρεί από την Αθήνα με προορισμό το Ντίσελντορφ της Γερμανίας. Από τη γερμανική πόλη η αποστολή του Εργοτέλη θα μεταβεί οδικώς στο Γκάρντερεν της Ολλανδίας, όπου θα καταλύσει στο ξενοδοχείο 'Όβερμπος'.

Την αποστολή απαρτίζουν οι: Γιώργος Σουλτάτος:  τέως πρόεδρος, μέλος Δ.Σ. - αρχηγός αποστολής, Σταύρος Λαμπράκης: Γενικός αρχηγός, Νίκος Καραγεωργίου: προπονητής, Γιάννης Ισπυρλίδης: βοηθός προπονητή - γυμναστής, Γιώργος Κετικίδης: βοηθός προπονητή – γυμναστής, Μιχάλης Ξημεράκης: προπονητής τερματοφυλάκων, Νίκος Ανδρουλάκης: γιατρός, Κώστας Παπουτσάκης: φυσιοθεραπευτής,
Διονύσης Λουκάς: φυσιοθεραπευτής, Ζαφείρης Λατσούδης: σκάουτερ, Σβέτλοζαρ Γκοσποντίνοφ: φροντιστής, Διονύσης Κούρτης: φροντιστής.

Οι 28 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Νίκος Καραγεωργίου για να λάβουν μέρος στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας είναι οι: Λευτέρης Γιαλούσης, Σόρεν Πίρσον, Μάριο Χίλμπινγκερ, Γιάννης Δερμιτζάκης, Γρηγόρης Αθανασίου, Σίλβα Ζούνιορ, Μιχάλης Φραγκουλάκης, Μάριο Μπουντιμίρ, Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς, Μανόλης Κανδηλάκης, Γιώργος Σαρρής, Μπέτο, Τόμας Βίσιο, Μανόλης Τζανακάκης, Ηλίας Κυριακίδης, Κώστας Πρωτογεράκης, Ζαχαρίας Καβουσάκης, Ρομάνο, Χρήστος Χρυσοφάκης, Γκεόργκι Σασιασβίλι, Σωκράτης Ευαγγέλου, Άγγελος Χαντί, Αραούζο Μπρούνο, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Ολίσε, Βασίλης Κουτσιανικούλης, Σέρχιο Λεάλ και Νίκος Κατσικοκέρης.
πηγή: gazzetta.gr