Με 29 παίκτες στην σύνθεσή της αναχωρεί το πρωί του Σαββάτου για την Βουλγαρία η αποστολή της ομάδας του Ατρομήτου για να κάνει εκεί το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της.
Το πρωί του Σαββάτου αναχωρεί αεροπορικώς για την Σόφια η αποστολή του Ατρόμητου και από εκεί οδικώς για το Πράβετς όπου και θα πραγματοποιήσει το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας του. Την αποστολή αποτελούν οι: Ιτάνζ, Ράντμαν, Καραγκιολίδης, Ραχιώτης, Νάστος, Ζουέλα, Τόμας, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Σκόνδρας, Τάτος, Σφακιανάκης, Πίτου, Μπάλλας, Μακρής, Αθανασίου, Αργυρός, Καντούτσης, Μπρίτο, Αναστασάκος, Λημνιός, Μπιλίτσης, Άγκολι, Επστάιν, Καϊμακαμούδης, Μπέλιτς, Καραμάνος, Καραγκούνης, Γρομητσάρης.

Ο προπονητής Γιώργος Δώνης συμπεριέλαβε στην αποστολή όλους τους παίκτες της ομάδας Κ-20 που μετείχαν και στο Καρπενήσι. Μετά το πέρας της προετοιμασίας στην Βουλγαρία θα αποφασίσει ποιοι θα γίνουν επαγγελματίες και θα μείνουν στο ρόστερ της ομάδας. Η ομάδα θα επιστρέψει στην Αθήνα στις 6 Αυγούστου.
Το πρώτο φιλικό επί βουλγαρικού εδάφους θα δοθεί στις 25 Ιουλίου με τον Απόλλωνα Λεμεσού. Στις 30 Ιουλίου, η ομάδα του Περιστερίου θα αντιμετωπίσει τη Λοκομοτίβ Σόφιας και στις 2 Αυγούστου την ΤΣΣΚΑ Σόφιας.
πηγή: gazzetta.gr