Μπορεί πριν λίγες μέρες ο ατζέντης του Ρόσι να εξέφραζε την αισιοδοξία του για την μεταγραφή του Ιταλού στην Γιουβέντους, ωστόσο έχουν προκύψει προβλήματα στις διαπραγματεύσεις με την Βιγιαρεάλ!

Οι Ιταλοί ανέφεραν πως μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας θα είχε τελειώσει το θέμα, όμως κάποιες διαφωνίες φαίνεται να βάζουν φρένο στη μετακίνηση του Ρόσι. Τα ζητήματα στα οποία δεν υπάρχει συμφωνία ανάμεσα σε Βιγιαρεάλ και Γιουβέντους είναι δύο: Το μπόνους των συμμετοχών και ο χρόνος αποδέσμευσης του Ρόσι.

Η Γιουβέντους, λοιπόν, θέλει να βάλει μπόνους συμμετοχών του Ρόσι προκειμένου μειώσει το ποσό που θα αναγκαστεί να πληρώσει άμεσα, ωστόσο ο η Βιγιαρεάλ δεν το δέχεται. Όσο για το δεύτερο σημείο, η Βιγιαρεάλ θέλει τον Ιταλό για τα προκριματικά του Champions League, όμως η Γιουβέντους προβληματίζεται για κάτι τέτοιο. Και αυτό γιατί μπορεί να μην μετέχει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις φέτος, ωστόσο ο Ρόσι θα ενσωματωθεί πολύ αργά στην ομάδα, κάτι που δεν εξυπηρετεί καθόλου τον Κόντε.

Οι δύο πλευρές θα έχουν νέες διαπραγματεύσεις προκειμένου να βρουν την χρυσή τομή και σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, η Τρίτη αναμένεται να είναι η καθοριστική μέρα.
πηγή: gazzetta.gr