Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

«Δεν θα έχουμε εύκολο έργο»

Την άποψη του πως ο Ολυμπιακός Βόλου θα πρέπει να δουλέψει σκληρά προκειμένου να μην αντιμετωπίσει προβλήματα κόντρα στην Ντιφερντάνζ εξέφρασε ο Χάβι Γκράθια. Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» μίλησε για τον επόμενο αντίπαλο της ομάδας του στον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ και τόνισε… «Μπορούμε να τα καταφέρουμε, αλλά δεν θα είναι εύκολο». 


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χάβι Γκράθια στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. 

Για την ισοπαλία με την Ραντ: 

«Τελικά υποφέραμε για να περάσουμε. Σε τέτοια ματς που δεν υπάρχει ξεκάθαρη ανωτερότητα από κάποια ομάδα συμβαίνει αυτό. Περάσαμε χάρη στη νίκη στο Βελιγράδι και το σημαντικό είναι ότι τα καταφέραμε. Όταν υπάρχει έλλειψη εμπειρίας μπορεί να παρουσιαστούν δυσκολίες όπως και έγινε». 

Για την Ντιφερντάνζ που θα βρεθεί στο δρόμο του Ολυμπιακού: 

«Για να περάσουν σημαίνει ότι έχουν καλή ομάδα. Μάλιστα είναι μία ομάδα που πήρε την πρόκριση μέσα στην Εσθονία κάτι που είναι δύσκολο. Μπορούμε να τα καταφέρουμε, αλλά δεν θα είναι εύκολο». 

Για την προετοιμασία της ομάδας του: 

«Το μόνο σίγουρο είναι το βασικό στάδιο θα διαρκέσει πολύ γιατί δεν ξέρουμε πότε θα αρχίσει το πρωτάθλημα ενώ ενδιάμεσα υπάρχουν επίσημα ματς. Σίγουρα η πρόκριση επί της Ραντ μας βοηθάει αλλά αυτή η προετοιμασία θα κρατήσει πολύ και αυτό αλλάζει τα δεδομένα για μας αφού στη μέση υπάρχουν και επίσημα παιχνίδια». 

Για τις προσδοκίες που έχει για τη νέα σεζόν: 

«Είμαστε σε καλό σημείο, όχι στο καλύτερο ακόμα βέβαια αλλά αυτό είναι λογικό. Μας λείπει ο Ουμπίδες και κάποιες μεταγραφές για να δυναμώσει το ρόστερ. Είμαι ικανοποιημένος μπορούμε όμως και καλύτερα. Πιστεύω ότι όταν δέσει η ομάδα θα γίνει πολύ καλή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: