Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

“Έχουν δει πολλά τα μάτια μας στον ΠΑΟΚ...”

Ο αντιπρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ Δημοκράτης Παπαδόπουλος μίλησε για την κατάσταση που διαμορφώνεται όσον αφορά το θέμα της ΠΑΕ και το θέμα της εγγυητικής που πρέπει να δείξουν οι υποψήφιοι επενδυτές.
“Έχουν δει πολλά τα μάτια μας στον ΠΑΟΚ...”
Σε παρέμβασή του στον Libero 107,4 ξεκαθάρισε: «Πρώτα απ’ όλα θέλω να διευκρινίσω ότι η πρόταση για την εγγυητική που ζήτησε ο ΑΣ ήταν του κ. Μπεκιάρη και την ψηφίσαμε ομόφωνα και οι υπόλοιποι. Από εκεί και πέρα όλα αυτά έγιναν από την πλευρά του ΑΣ γιατί έχουν δει πολλά τα μάτια μας από ανθρώπους που ήρθαν να πάρουν την ΠΑΕ και από άλλους που τελικά πήραν την ΚΑΕ. Θέλουμε να διασφαλίσουμε τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ, έτσι ώστε να μην έρθουν κάποιοι και μας πουν ότι δεν κάνατε καλά την δουλειά σας, όπως δικαιολογημένα μας είπαν στην υπόθεση ενός ανθρώπου που πήρε την ΚΑΕ».

Όσον αφορά την στάση του ΑΣ μετά την σημερινή πρόταση του Βασίλη Φλωρίδη, ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος τόνισε: «Η κατάσταση είναι σοβαρή. Εμείς ακόμη και αν δεν κάνουμε συμβούλιο στα γραφεία μπορούμε να το κάνουμε τηλεφωνικά. Αν χρειαστεί όμως θα βρεθούμε κιόλας… Θα δούμε πως διαμορφώνεται η κατάσταση και σύντομα θα ενημερώσουμε τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Όλοι πάντως να θυμούνται ότι εμείς βάζουμε πάνω απ’ όλα το συμφέρον του συλλόγου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: