Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Επιστολή Φλωρίδη προς ΠΑΟΚ!!

Ο Βασίλης Φλωρίδης πριν από λίγα λεπτά έστειλε ανοικτή επιστολή – γραπτή δήλωση προς της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον ΑΣ ΠΑΟΚ.
Η επιστολή του υποψήφιου αγοραστή του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του ποδοσφαιρικού τμήματος του «Δικεφάλου» αναφέρει:
«Προς αποκατάσταση της αλήθειας. Θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι ο κ. Kατσαρής μας ζήτησε να προσκομίσουμε στοιχεία για καταθέσεις 6.000.000 ευρώ. Εμείς του προσκομίσαμε ΒΕΒΑΙΩΣΗ τραπέζης καταθέσεων ύψους 10.000.000 ευρώ.
Επειδή οποιοδήποτε έγγραφο μπορεί να αμφισβητηθεί, προτείνουμε να συμφωνήσουμε στο εξής:
Αν τα χρέη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι έως 10.000.000 ευρώ τα αναλαμβάνουμε εμείς. Στο ποσό αυτό δεν συνυπολογίζονται τα χρέη παλαιώτερεων διοικήσεων προς το δημόσιο. Πάνω από το ποσό αυτό υπεύθυνοι με γραπτές δεσμεύσεις είναι τα μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τα μέλη του Α.Σ ΠΑΟΚ.
Αν υπάρξει συμφωνία σε αυτό, εμείς εντός 48 ωρών εμφανίσουμε το ποσό των 6.750.000 ευρώ σε δίγραμμες τραπεζικές επιταγές (δηλαδή χρήματα cash) ελληνικής τράπεζας που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν. Ο ερασιτέχνης ΠΑΟΚ μας διορίζει και ταυτόχρονα τα χρήματα μπαίνουν στα ταμεία της ΠΑΕ.
Ξαναδιευκρινίζουμε. Ούτε βεβαίωση, ούτε εγγυητικές. Χρήματα cash.
Προϋπόθεση όλων αυτών, η απόφαση της σημερινής διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, όπως ήδη ζητηθεί και η ΠΑΕ έχει δεσμευτεί με ανακοίνωση της.»
πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: