Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Να προσέξει να μην κοπεί...!!

Γροθιά στο μαχαίρι είναι έτοιμος να ρίξει ο Σοφοκλής Πιλάβιος και αν ματώσει, μάτωσε! Δεν το λέει ο σκύλος, ο ίδιος ο πρόεδρος της ΕΠΟ το είπε...
Να προσέξει να μην κοπεί...
Μετά τη δριμεία κριτική που του ασκήθηκε στη Γ.Σ. της Ομοσπονδίας, το μεσημέρι της Παρασκευής, για αδειοδοτήσεις, πλέι-οφ, πλαστογραφίες, στημένα, ο Πιλάβιος προσπάθησε να ρίξει τους τόνους στη δευτερολογία του.
«Κάτι καλό πάει να γίνει στο ποδόσφαιρο, μην το ακυρώνετε με τη στάση σας. Να αφήσουμε τη δικαιοσύνη να δουλέψει. Δεν θέλω να πω τι έχει κάνει η ΕΠΟ για το θέμα. Ας το αφήσουμε, είναι λεπτά ζητήματα αυτά.
Απ’ την πλευρά μου, μιλάω με όλους τους προέδρους στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων μου. Να ξέρετε ότι θα ρίξω μπουνιά στο μαχαίρι και αν ματώσω, μάτωσα. Όσο για σας, κ. Τζώρτζογλου λυπάμαι για το ύφος σας», σχολίασε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΕΠΟ.
Για την περίπτωση του ΟΦΗ: «Το διαιτητικό δικαστήριο ήταν εκείνο που του είπε να πάει στα πολιτικά δικαστήρια. Ήταν μια αδυναμία του συστήματος. Αυτί Αρεοπαγιτών δεν μπορώ να τραβήξω. Παρόλα αυτά, μπορώ να διαβεβαιώσω ότι θα φτιαχτεί νέο, αναβαθμισμένο διαιτητικό δικαστήριο».
Για τις αδειοδοτήσεις: «Είναι άδικο αυτό που έγινε για την ΕΠΟ» και προανήγγειλε ότι «από ‘δω και πέρα θα κάνουν την αδειοδότηση οι Λίγκες και η ομοσπονδία θα κάνει μόνο εκείνη για τις ομάδες που παίζουν στα ευρωπαϊκά κύπελλα».
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: