Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Από καμία μέχρι... τρεις μεταγραφές!!

Ο Μανόλο Χιμένεθ αυτή την στιγμή δουλεύει με 29 ποδοσφαιριστές στο Τόπλιτσε. Και με την ενσωμάτωση του Γκούντγιονσεν θα γίνουν 30. Επομένως είναι δεδομένο πως αμέσως μετά την επιστροφή της ΑΕΚ στην Αθήνα την επόμενη Κυριακή, τουλάχιστον πέντε με έξι θα χρειαστεί να αποχωρήσουν, καθώς ο Ισπανός τεχνικός έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει ένα ρόστερ με 24-25 παίκτες. Υπό αυτές τις συνθήκες, θα έμοιαζε λογικό να έχει κλείσει το παράθυρο για περαιτέρω ενίσχυση. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει.
Στην ΑΕΚ είναι ακόμα ορθάνοικτο το ενδεχόμενο να γίνουν μεταγραφές. Μέχρι και ... τρεις προβλέπει ένα ακραίο σενάριο. Υπάρχει από την άλλη μεριά και το σενάριο που λέει πως δεν θα γίνει καμία μεταγραφή. Κριτήριο σίγουρα θα αποτελέσει η εξέλιξη των υποθέσεων του Ντιόπ και του Μίτσελ. Αν ο Σενεγαλέζος όντως ταξιδέψει για το Τόπλιτσε για να ενσωματωθεί με την ομάδα μέσα στις επόμενες μέρες και αν κλείσει και θετικά το ζήτημα της παραμονής του Ισπανού, τότε ο Χιμένεθ θα θεωρήσει το ρόστερ πλήρες. Και δύσκολα θα γίνει άλλη κίνηση, ακόμα και αν αποχωρήσει ο Ρότζερ Γκερέιρο.  Όμως αν στραβώσει η υπόθεση με Ντιόπ και Μίτσελ, τότε η ΑΕΚ αναγκαστικά θα κινηθεί για την απόκτηση δυο παικτών. Ενώ μπορεί να προκύψει και ζήτημα ενός ακόμα εξτρέμ.

Αφήστε που είναι δεδομένο πως η ΑΕΚ θα προχωρήσει στην απόκτηση του νεαρού Θωμά Τσίτα όταν μείνει ελεύθερος από τον Ηρακλή. Ενώ ο Χιμένεθ δεν αποκλείεται ο Χιμένεθ να επιμείνει στο αίτημα του για απόκτηση ενός ακόμα κεντρικού αμυντικού, αν ο Χέλγκασον δεν δείξει σημάδια προσαρμογής.

Επίσης μεγάλο είναι το ερωτηματικό γι αυτούς που θα αποχωρήσουν αμά τη επιστροφή της ομάδας από την Σλοβενία. Εκτός από πιτσιρικάδες, δεν αποκλείεται να φύγουν με μορφή δανεισμού και ονόματα έκπληξη.
πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: