Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Πλάκα τους κάνει!!

Ο Bαγγέλης Μαρινάκης αποποιήθηκε τον τίτλο του φαβορί για τον Ολυμπιακό γιατί "όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί". Καλά, δεν τον είδε τον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι;
Πλάκα τους κάνει!
Το αφεντικό του Ολυμπιακού είχε διάθεση μάλλον να ...πικάρει τους αντιπάλους του στην επίσημη παρουσίαση του Γέστε. Αφού καλωσόρισε στα γρήγορα τον Iσπανό επανέλαβε 2-3 φορές ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι το φαβορί για τον φετινό τίτλο επειδή οι αντίπαλοί του έχουν ενισχυθεί!
Την ίδια ώρα, φυσικά, που ο Παναθηναϊκός δείχνει χωρίς αρχή, μέση και τέλος. Πλάκα κάνει ο Μαρινάκης με λίγα λόγια που μίλησε για "πολλή δουλειά" προκειμένου να πάρει το φετινό πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός...
«Θα ήθελα να καλωσορίσω τον Γέστε στην ομάδα μας. Είναι μεγάλος παίκτης με μεγάλη καριέρα και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ. Στον Ολυμπιακό έχουμε μάθει να κρατάμε χαμηλούς τόνους. Θέλουμε πολλή δουλειά και πιστεύουμε ότι οι κόποι της προετοιμασίας θα φανούν στο γήπεδο και θα έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Φαβορί δεν υπάρχουν, όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί και πιστεύω ότι και αυτό το πρωτάθλημα θα χρειαστεί περισσότερη δουλειά», τόνισε αρχικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης.
Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Γέστε, που τόνισε:
«Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους, τον πρόεδρο, τους δημοσιογράφους, τον κόσμο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και θα προσπαθήσω να δουλέψω πολύ για να δικαιώσω τις προσδοκίες. Η παρουσία του Ερνέστο Βαλβέρδε έπαιξε σημαντικό ρόλο. Η παραμονή του πέρσι δεν ήταν πολύ ξεκάθαρη. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλος σύλλογος».
Έπειτα, απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.
Για το γεγονός ότι παρουσιάζεται η ευκαιρία να κερδίσει τον πρώτο του τίτλο, είπε: «Ξέρω πως είναι ένα βήμα μπροστά για την καριέρα μου ο Ολυμπιακός. Οι απαιτήσεις είναι πολύ μεγάλες και η χρονιά είναι σημαντική γιατί θα υπάρχουν αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ. Είμαι όμως προετοιμασμένος και ανυπομονώ. Έχω πολλή όρεξη να δουλέψω».
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ρωτήθηκε αν θα γίνει κι άλλη μεταγραφή, απαντώντας: «Θα βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας και θα αποφασίσουμε ανάλογα».
Σχετικά με τις πρώτες του εντυπώσεις από την Ελλάδα, ο Γέστε απάντησε: «Από την ώρα που προσγειώθηκα, έχω πολύ καλές εντυπώσεις. Μέχρι στιγμής μου αρέσει πολύ η πόλη».
Για το στιλ παιχνιδιού που του αρέσει: «Μου αρέσει το γρήγορο παιχνίδι. Θα προσπαθήσω να αποκτήσω στην προετοιμασία την κατάλληλη φυσική κατάσταση. Θέλω να δώσω χαρά στον κόσμο».
Ο Γέστε θα φορά το νούμερο “33”. 
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: