Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Συνεργασία... κορυφής!!

Το Gazzetta.gr ανακοινώνει μια συνεργασία που θα συζητηθεί με έναν παγκόσμιο κολοσσό του internet! Η ελληνική έκδοση του MSN ενημερώνεται πλέον στα αθλητικά γεγονότα ΜΟΝΟ από το Gazzetta.gr!
Συνεργασία... κορυφής!
Τα πολλά λόγια για το τι εστί... Microsoft και MSN είναι φτώχεια. Με 465 εκατομμύρια επισκέπτες και διαθέσιμη έκδοση σε 21 γλώσσες, τα νούμερα μιλούν από μόνα τους.
Στο Gazzetta.gr είμαστε περήφανοι που μια ιστοσελίδα με το κύρος και την αξιοπιστία του MSN επέλεξε εμάς από τον ελληνικό διαδικτυακό τύπο για την αθλητική ενημέρωση των επισκεπτών της, καθώς η επιλογή αυτή αντανακλά την πορεία και την αξιοπιστία του site μέσα στα τρία χρόνια λειτουργίας του.
Τι σημαίνει η συνεργασία αυτή για το MSN;
Μέσα από τέσσερις μεγάλες θεματικές υποενότητες του Gazzetta.gr, «Ποδόσφαιρο», «Μπάσκετ», «Motor Sports» και «Άλλα Αθλήματα», καθώς και 23 επιμέρους κατηγορίες, ο επισκέπτης μπορεί να λάβει πλήρη και αξιόπιστη ενημέρωση για ένα μεγάλο εύρος θεμάτων από τον εγχώριο και το διεθνή αθλητισμό, από τη Superleague, την Α1, το ChampionsLeague και το ΝΒΑ μέχρι την F1, το water polo και όλες τα μεγάλα αθλητικά events του πλανήτη.
Διαβάστε ολόκληρο το θέμα στο gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: