Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

«Ενοχλημένος ο Γκέκας»

Ο μάνατζερ του Φάνη Γκέκα, Πολ Κουτσολιάκος μίλησε στην «Bild» τονίζοντας ότι ο πελάτης του είναι ενοχλημένος από τη συμπεριφορά της Άιντραχτ.

Αναπληρωματικός είναι ο Φάνης Γκέκας στο ξεκίνημα της δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Ο Έλληνας επιθετικός που την προηγούμενη σεζόν είχε σημειώσει 16 γκολ σε 31 εμφανίσεις και η παρουσία του ήταν αρκετά καλή.

«Ο Γκέκας έμεινε γιατί η διοίκηση του είχε κάνει ξεκάθαρο ότι τον υπολογίζει και θα είναι από τους παίκτες όπου θα στηριχθεί η ομάδα για την άνοδό της. Πλέον όμως δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο. Η κατάσταση είναι άσχημη. Θα περιμένουμε για λίγα παιχνίδια και αν δεν αλλάξει κάτι θα προσπαθήσουμε να βρούμε μία λύση», είπε  αρχικά ο μάνατζερ του διεθνούς επιθετικού, Πολ Κουτσολιάκος.

«Θα έπρεπε να ήταν ξεκάθαροι μαζί μας από την αρχή. Αν είχε γίνει αυτό θα είχαμε βρει άλλη ομάδα. Ο Γκέκας είναι πολύ ενοχλημένος από την στάση της ομάδας, παρά του ότι δεν θέλει να μιλήσει», είπε ο Κουτσολιάκος.

«Μέχρι τις 31 Αυγούστου όλα μπορούν να αλλάξουν. Θα είμαστε ανοιχτοί σε όποια πρόταση και αν έρθει. Αλλά πρώτα θα περιμένουμε να δούμε αν θα βελτιωθεί η κατάσταση με την Άιντραχτ», κατέληξε ο Κουτσολιάκος. 
πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: